MailMojo-blogg

Om e-post markedsføring generelt og MailMojo spesielt.

Send en julehilsen og støtt Leger Uten Grenser

Benedikte Kluge

Send en julehilsen med våre ferdiglagde e-postkort og spre ekstra mye glede. Vi gir tradisjonen tro bort deler av inntektene til et veldedig formål, og i 2018 er det Leger Uten Grenser.

Effektiv bruk av landingssider

Få besøket ditt til å konsentrere seg om de riktige tingene og inspirer til handling gjennom en høyfokusert og effektiv landingsside. Ved å bare servere ett budskap – et klart og konsist et – gjør du det enkelt å for besøkende å skjønne hva de skal gjøre.

Finn dine fordeler med en enkel konkurrentanalyse

Hvem er det du og organisasjonen din egentlig konkurrerer med? For å finne dine unike fordeler og hvor du bør legge kruttet, kan det lønne seg med en konkurrentanalyse. Her er en enkel oversikt enten du selger varer eller tjenester.

Gratis sjekkliste for e-postmarkedsføring

18 ting du bør sjekke før du sender for å sikre en optimal e‑postkampanje

Derfor er statistikken din beste venn

I vår digitale tidsalder er måling og analyse en viktig del. Statistikk er nyttig innsikt for den som vil lære seg å bli enda bedre på e-postmarkedsføring. Her lærer du hvordan.

Listagram + MailMojo = flere leads

Det er lurt å bygge e-postlister, og heldigvis finnes det stadig flere måter å fylle på listene dine på. Nå samarbeider Listagram og MailMojo om å gjøre besøket i nettbutikken din enda morsommere for de som stiller innom og enklere for deg å få flere leads på en festlig måte.