Vår antispam-policy

Holdninger mot spam og retningslinjer for våre brukere.

Ingen liker søppel

Som leverandør av e-posttjenester er vi avhengig av pålitelighet, og tar spam (også kalt søppelpost) svært alvorlig som det problemet det er. Ved å registrere deg for en Mailmojo-konto forplikter du deg til å følge denne antispam-politikken. Misbruk vil kunne føre til umiddelbar sletting av din konto uten advarsel.

Personvern

Vi setter din sikkerhet i høysetet og respekterer din rett til personvern. Derfor er vi en av få nyhetsbrevtjenester som lagrer dine personopplysninger på våre egne servere i Norge.
Vår personvern-policy beskriver hvordan vi forplikter oss til å beskytte de opplysningene du gir oss.

Du kan sende e-post til…

Du kan kun sende nyhetsbrev til de som eksplisitt har gitt deg samtykke, eller som har forpliktet seg til å motta e-post fra deg for å oppfylle avtalevilkår eller følge lover og regler.
Dette er minstekravet for bruk av Mailmojo, og gjelder uansett hvor dine mottakere befinner seg. For mottakere i andre land forpliktes du i tillegg til å følge relevante lover i de respektive landene.
Samtykke har du fra:
  • Personer som eksplisitt har bedt om å motta nyhetsbrev fra deg, for eksempel gjennom et et valg under en kjøpsprosess, påmeldingsskjema på dine nettsider eller en landingsside for påmelding.
  • Personer som via en annen transaksjon med deg har godkjent å motta dine nyhetsbrev som en del av en avtale. Eksempelvis ved innmelding i en interesseorganisasjon.

Du kan IKKE sende e-post til…

Alt som faller utenfor listen i forrige avsnitt er ikke tillatt.
For å gi noen konkrete eksempler om hva det innebærer kan du ikke bruke Mailmojo for å sende til:
  • Personer som ikke har gitt deg eksplisitt samtykke til å sende de nyhetsbrev.
  • Adresser fra kjøpte, leide eller lånte e-postlister fra en tredje part.
  • Generelle bedriftsadresser (for eksempel av typen post@firmaet.no) uten samtykke. Dette betyr at uthenting av lister fra Brønnøysundregisteret og andre kilder som kan være tillatt i Markedsføringsloven ikke nødvendigvis er godkjent i Mailmojo.

Alltid gi mulighet for avmelding

Ved utsendelse av nyhetsbrev og annen ikke-intern e-post forpliktes du til alltid å informere mottakeren om muligheten til å melde seg av fremtidige utsendelser.
Du skal respektere disse ønskene omgående. Dette gjøres enkelt og automatisk med Mailmojo ved å sørge for å inkludere en avmeldingslenke i din e-postmal.

Spørsmål?

Mailmojo er en tjeneste utviklet og levert av Eliksir. Har du spørsmål til vår antispam-policy eller tjenesten generelt, setter vi pris på om du tar kontakt.

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30