Partnere

Møt folka vi elsker å jobbe sammen med

Alt blir så mye enklere for våre kunder om løsninger samarbeider. Vi i Mailmojo jobber med andre byråer og tjenester for å få til dette.

Gjør hverdagen din enklere

Holder du styr på kundene dine i et CRM-system? Eller driver du kanskje en nettbutikk? Her er noen av våre samarbeidspartnere som kan bidra med å lette arbeidsmengden din.

Mystore-logo

Alt du trenger for din butikk

Mystore.no er Norges største plattformleverandør innen e-handelsbransjen. Med både datakasse i butikk og nettbutikkløsning har du full oversikt over alle kunder og ordre. Mailmojo er fullintegrert i nettbutikken med produktvelger for enkel innfletting i nyhetsbrev, segmentering på ordrehistorikk samt støtte for kundeklubb i Mystore for å nevne noe.
SuperOffice-logo

Hold styr på kundene

SuperOffice er en moderne CRM-løsning som hjelper deg å skape sterke og langsiktige relasjoner som øker omsetningen. SuperOffice hjelper deg også med å holde orden i dine samtykker, og ved å koble til Mailmojo vil dette holdes oppdatert i e-postlisten din også.
24Nettbutikk-logo

Nettbutikk på 1-2-3

24Nettbutikk leverer en komplett nettbutikkløsning klar til bruk for deg som vil komme i gang med en nettbutikk. Mailmojo er 24Nettbutikk sin foretrukne løsning for e-postmarkedsføring, og kun med noen få klikk kobler du nettbutikken din sammen med Mailmojo, så du holder e-postlisten din oppdatert.
Yesboss-logo

Lei inn et par ekstra hender

Yesboss er en frilansplattform som formidler digitale tjenester for å la deg løse dine oppgaver enklere, raskere og tryggere. På grunn av Mailmojo sitt gode samarbeid med Yesboss får alle våre kunder rabatt på tjenester hos Yesboss. For et kupp!
Checkin-logo

Ha full kontroll på dine deltakere

Checkin er en komplett påmeldingsløsning for både fysiske og digitale arrangementer, for ikke å snakke om hybride. Med Checkin på laget får du løst påmelding, betaling, innsjekk såvel som regnskapet til slutt. Med Mailmojo kan du enkelt følge opp deltakere både i for- og etterkant.
Labrador-logo

Bare legg til journalistikken

Labrador er fremtidens verktøy for nettbaserte publikasjoner. Denne vennlige hunden gjør innholdspublisering enkelt, og kan også håndtere annonser og alt det andre som hører til en publikasjon. Sammen med Mailmojo holder du leserne oppdatert på siste nytt til enhver tid.

Et ekspanderende univers

Vi jobber med alt fra billettløsninger til CMS-er og utvider stadig med flere planeter.

Mystore-logo
Checkin-logo
Labrador-logo
24nettbutikk-logo
SuperOffice-logo
Fiken-logo
Yesboss-logo
QuizWiz-logo
Listagram-logo

Det er lett og oversiktlig inne på nettsiden. Jeg liker veldig godt at det er koblet opp mot produktene på nettbutikken vår, da det gjør det veldig mye enklere å lage et nyhetsbrev. Mailmojo er veldig brukervennlig og enkelt å sette seg inn i.

Tiril Irmeli Järvinen

Tiril Irmeli Järvinen

Nøstenett

Mailmojo er perfekt for produksjon og utsendelse av våre jevnlige nyhetsbrev. Integrasjonen med SuperOffice fungerer også meget bra. Dette kombinert med suveren service og brukerstøtte fra Mailmojo teamet, gjør at vi treffer kundene våre med vårt budskap på en utmerket måte

Tor Isdahl

Tor Isdahl

Salg / Markedssjef, H&H Maskin

Vi er strålende fornøyde med Mailmojo. Prisene er skalerbare, og man betaler for det man trenger. Integrasjonen mot Mystore funker utmerket, og kombinert med automatisk sletting av nyhetsbrevmottakere som ikke er aktive, så har vi ikke lenger noe manuelt arbeid med håndtering av listene. Support har ved behov vært super, så eneste vi savner pr i dag er mulighet til å sende A/B testing.

Leif Kristiansen

Leif Kristiansen

Familiebutikken

Lyst til å jobbe med oss?

Vi tar gjerne en prat om hvordan vi kan samarbeide for å hjelpe våre felles kunder oppnå suksess.

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30