Funksjonalitet

Dette kan du gjøre med Mailmojo

Enkelt og magisk! Det er ordene vi jobber for at Mailmojo skal oppleves som.

Dine kontakter i sentrum

Start en samtale med ditt publikum under fire øyne, om det som interesserer den enkelte. Med noen strategiske steg og egne e-postlister hjelper Mailmojo deg å få hver enkelt til å føle seg unik.

Utvid publikumet ditt

Ikke nøy deg med status quo. Med Mailmojos mange verktøy er det lett som en plett å ta e-postlistene dine til nye høyder. Smekkfulle av folk som ønsker å høre fra deg!

Proffe maler inkludert

Med Mailmojo er det lekende lett å lage proffe og innbydende nyhetsbrev. Velg en av de ferdige malene, smekk inn budskapet og send i vei!

Nyhetsbrev som kommer frem

Mens du fokuserer på innholdet, sørger Mailmojo for sikker levering så langt det lar seg gjøre. Med ledende infrastrukturer for utsendelse av e-post og alle relevante tekniske standarder i orden, er sendt så godt som mottatt.

Automatiser dialogen

Ikke gå over bekken etter vann! Spar tid og krefter ved hjelp av automatiserte utsendelser. Med dette hjelpemiddelet får du raskere engasjert mottakerne dine, og mer tid til overs til å pleie forbindelsene dine.

Målbar respons

Unngå å skyte i blinde. Mailmojo gir deg full innsikt i responsen på dine nyhetsbrev. Dette gir verdifull innsikt til fremtidige utsendelser, så du kan tilpasse og forbedre både innhold og målgruppe til neste gang.

Samkjør dine systemer

Integrasjoner gjør at Mailmojo og dine systemer fungerer sømløst sammen. Få data oppdatert og vedlikeholdt, nye kunder automatisk overført, med mer. Lettvint og effektivt!

Vi er kjempefornøyde med Mailmojo og har oppnådd veldig gode resultater på kort tid. Programmet er enkelt og morsomt å bruke, og de er kjempe flinke med oppfølging og kundeservice.

Sebastian Blomstrøm

Sebastian Blomstrøm

Gutta på Haugen

Mailmojo er brukervennlig, og håndterbart for alle. Det er intuitivt å navigere rundt i programmet, og det er raskt og enkelt og sette opp en mail, en mail-kampanje, eller pop-up til nettsiden din. De er helt rå på kundeservice og oppfølging. De svarer raskt, og gjerne med video-forklaring som viser hvordan problemet løses. Vi i Hoppin kan anbefale Mailmojo på det sterkeste.

Christine Fuglestad Topland

Christine Fuglestad Topland

Daglig leder, Hoppin

Vi är väldigt nöjda med Mailmojo! Det är enkelt att använda och du får en god statistiköversikt! Detta är ett väldigt fin verktyg för att nå ut till många intressenter snabbt.

Christian Molin

Christian Molin

Seniorrådgiver, Bjørg Fjell AS

Tjenester

Én ting er funksjonaliteten i produktet, men visste du at vi også kan hjelpe deg med dine nyhetsbrev og e-postmarkedsføring?

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30