Tjenester

Et mangfold av tjenester og ressurser for din suksess

Vi har mangeårig erfaring og flerfoldige fornøyde kunder vi har hjulpet å lykkes med sin kommunikasjon og markedsføring på e-post. Er du nestemann?

Skjermklipp fra mal og popup satt opp for kunde Gutta på Haugen

Spar deg selv for tid, vi gjør det for deg

Strekker ikke tiden til, eller får du ikke de resultatene du ønsker?
Noen gode grep for å lykkes med nyhetsbrev er å sørge for effektiv og kontinuerlig tilskudd av nye mottakere, samt sette velkomsten på automatikk. I tillegg bør du legge en plan for utsendelsene dine og sørge for at nyhetsbrevene er i tråd med merkevaren din, samtidig som den vekker tillit.
Høres dette litt vanskelig ut? Eller har du heller lyst til å bruke tiden din på noe annet? Frykt ikke! Vi står parate for å gjøre oppsettet for deg, så kan du ta det helt piano.
Eksempel på logo, fargeprofil, typografi og oppsett i skreddersydd mal

Skreddersydd mal etter dine behov

Visste du at du kan øke responsen med opp til 10% med en skreddersydd mal?
Med vår erfaring fra å ha laget hundrevis av maler for kunder vet vi hva som funker. Vi bistår gjerne med å lage en unik mal til deg, som gjør at du kan lage profesjonelle og effektive nyhetsbrev som fanger ekstra oppmerksomhet i innboksen til ditt publikum.

Mat for hjernen

Vi elsker å dele vår erfaring med deg. Gi kunnskapen din en skikkelig oppkvikker.

Webinarer

Vi holder jevnlig gratis webinarer. Enten du er helt fersk, vil komme deg til neste nivå eller bare ønsker inspirasjon har vi det på agendaen.

Rådgivning

Ta en prat med oss for å kartlegge hvordan vi kan hjelpe deg å lykkes med dine nyhetsbrev, ut fra ditt behov og forutsetninger.

Inspirasjon

Få en 5-minutters peptalk. Vi har satt sammen våre mest inspirerende tips og eksempler i noen korte PDFer.

Oppstartspakken hjalp oss med å profesjonalisere epost-utsendelsene våre, slik at også de følger vår merkevareprofil. Vi fikk også god hjelp til å sette opp flere automatiseringer, noe som gjør jobben med oppfølging av kunder enklere. Mailmojo er enkelt å bruke, noe som gjør utsendelser effektivt.

Didrik Rasmussen

Didrik Rasmussen

Gründer, Derute

Vi er svært fornøgde med oppstartspakken frå Mailmojo. Vi fekk skreddarsydd ein eigen mal, og vi fekk hjelp til å kome i gang med å sende ut nyheitsbrev. På nettsida vår har vi hatt ein pop-up som gjer at mange har meldt seg på nyhendebrevet. Fram til no har over 1600 personar meldt seg på totalt, og tala held fram med å stige. For oss er det viktig å ha ein norsk leverandør som tilbyr god og rask kundeservice, difor valde vi Mailmojo.

Ingvild Myklebust Hovden

Ingvild Myklebust Hovden

Kommunikasjonsrådgjevar, Nynorsksenteret

Veldig enkelt å sette opp nyhetsbrev med Mailmojo. Smart tidsstyring og god kundestøtte. I tillegg var både inspirasjons-PDFen og tips for å bygge ut e-postlisten en påminnelse om at vi må jobbe mer målrettet hos oss enn vi har gjort siste tiden.

Kathrine Remers Hanssen

Kathrine Remers Hanssen

Seksjonsjef, Statistisk Sentralbyrå

Veldig fornøyd med Mailmojo. Flinke folk og lett å bruke. I tillegg fine online møter med tips osv. Kan virkelig anbefale Mailmojo.

Ann-Kariin Nyland

Ann-Kariin Nyland

Partner, Inside AS

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30