Funksjonalitet

Automatiser dialogen

Hvorfor jobbe hardt når du kan jobbe smart? Frigjør tid og plei forbindelsene dine med automatiserte utsendelser. Engasjer mottakerne dine uten å bruke opp kreftene.

Eksempel på automatisk oppfølging med rabattkode til nye påmeldte

Sett oppfølging på automatikk

Hele løp med flere e-poster, eller enkelt og greit en e-post for å ønske velkommen til nye kontakter. Du setter kriteriene for hva som utløser automatikken, og når påfølgende e-poster skal utløses, så håndterer Mailmojo resten.
Skjermklipp av skjema for oppsett av automatisert oppfølging av sendt nyhetsbrev

Planlegg påminnelser med ett klikk

Det mest vesentlige tåler å gjentas. Gi mottaker en liten huskelapp i innboksen så de ikke går glipp av viktige beskjeder. Slå på påminnelser rett fra nyhetsbrevet, og velg kriterier for hvem som skal få påminnelsen.
Eksempel på automatisert oppfølging fra kjøp i nettbutikk

Automatisering fra integrasjoner

Integrasjoner er gull verdt som kilder for automatisering. Hva med å si velkommen til nye kunder i CRM-et eller nettbutikken? Check. Eller et automatisert løp som følger opp de som kjøpte spesifikke produkter eller meldte seg på et arrangement? Lett som en plett!

Mailmojo gjør det enkelt å sende nyhetsbrev. Særlig vil jeg fremheve støtten fra Mailmojo-gjengen som bidrar med god, rask og hyggelig oppfølging og service. Funksjonaliteten med påminnelse er genial! Ved første forsøk sørget en slik påminnelse for nesten 24% flere åpninger og 7% flere klikk.

Hege Strand Mikkelsen

Hege Strand Mikkelsen

Kommunikasjonsrådgiver, Melanor

Veldig enkelt å sette opp nyhetsbrev med Mailmojo. Smart tidsstyring og god kundestøtte. I tillegg var både inspirasjons-PDFen og tips for å bygge ut e-postlisten en påminnelse om at vi må jobbe mer målrettet hos oss enn vi har gjort siste tiden.

Kathrine Remers Hanssen

Kathrine Remers Hanssen

Seksjonsjef, Statistisk Sentralbyrå

Oppstartspakken hjalp oss med å profesjonalisere epost-utsendelsene våre, slik at også de følger vår merkevareprofil. Vi fikk også god hjelp til å sette opp flere automatiseringer, noe som gjør jobben med oppfølging av kunder enklere. Mailmojo er enkelt å bruke, noe som gjør utsendelser effektivt.

Didrik Rasmussen

Didrik Rasmussen

Gründer, Derute

Ferdige oppsett

I tillegg til å sette opp automatiske løp fra bunn av, kommer Mailmojo med et sett ferdige oppsett som gode utgangspunkt for inspirasjon.

Planlegg utsendelser

Den enkleste formen for automatisering er like fullt en av de mest nyttige. Planlegg vanlige nyhetsbrev lang tid i forveien, og bestem når de skal sendes.

Målrettet oppfølging

Skreddersy oppfølgingen til hver enkelt mottaker. Har ikke gartner-Gunnar vist interesse for en kampanje? Ikke send han påminnelser. Frisør-Frida er derimot superinteressert og er derfor mottakelig for flere utsendelser.

Mål responsen

Se hvordan Mailmojo gir deg full innsikt i responsen på dine nyhetsbrev.

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30