Funksjonalitet

Samkjør dine systemer

Integrasjoner gjør at Mailmojo og dine systemer fungerer sømløst sammen. Få data oppdatert og vedlikeholdt, nye kunder automatisk overført, med mer. Lettvint og effektivt!

Nettbutikker

Har du norsk nettbutikk kan du integrere direkte for å koble kundelistene dine med Mailmojo. Oppmuntring av mulige kunder, pleie av eksisterende kunder og raskere fiks ferdige nyhetsbrev med innfletting av produkter er noen av mulighetene.

CRM-systemer

Hold orden på samtykker og kontaktlister i CRM-systemet, og la Mailmojo få tilgang så de riktige mottakerne får de riktige beskjedene. Kanskje har du også mer data om kontaktene i ditt CRM? Da kan du velge å bruke det i Mailmojo, for eksempel for å flette inn i nyhetsbrev.

CMS-systemer

Gjør det enkelt å samle påmeldinger direkte på nettsidene og sende dem til Mailmojo. Plugg inn et påmeldingsskjema fra Mailmojo, og ta i bruk en fancy popup for å få et betydelig løft i hvor mange av dine besøkende som velger å melde seg på dine nyhetsbrev.

Alle andre varianter

Hva med andre type systemer? Du kan bruke en verden av integrasjoner! Zapier er en brobygger som kobler fantastisk mange verktøy med Mailmojo. Du setter selv opp integrasjonen uten noen koding, og det er lett som en lek samtidig som du har avanserte muligheter.

Det er lett og oversiktlig inne på nettsiden. Jeg liker veldig godt at det er koblet opp mot produktene på nettbutikken vår, da det gjør det veldig mye enklere å lage et nyhetsbrev. Mailmojo er veldig brukervennlig og enkelt å sette seg inn i.

Tiril Irmeli Järvinen

Tiril Irmeli Järvinen

Nøstenett

Mailmojo er perfekt for produksjon og utsendelse av våre jevnlige nyhetsbrev. Integrasjonen med SuperOffice fungerer også meget bra. Dette kombinert med suveren service og brukerstøtte fra Mailmojo teamet, gjør at vi treffer kundene våre med vårt budskap på en utmerket måte

Tor Isdahl

Tor Isdahl

Salg / Markedssjef, H&H Maskin

Noen av våre venner

24Nettbutikk
Fiken
Listagram
Mystore
SuperOffice
QuizWiz
WordPress
Zapier

Vil du være med i gjengen?

Mailmojo bidrar til å skape gode økosystemer mellom norske tjenester. Fordi vi selv er norskutviklede, er vi både hyppe og handy når det kommer til å bygge skreddersydde integrasjoner med andre norske aktører. Ta kontakt for en uforpliktende prat om mulighetene!

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30