Kunder

Hvem bruker Mailmojo

Våre kunders mangfold er en av våre styrker. Med alt fra én til tusenvis av ansatte, innenfor salg og markedsføring til ideell virksomhet. Vi heier på alle!

La deg inspirere

Vi elsker å høre om våre kunders suksess

Didrik Rasmussen

Derute

Derute er for de som elsker alt som er gøy å gjøre ute, og ble startet av tre naturfrelste ildsjeler. Her finner du alt du trenger til dine snowboard-turer på vinteren til skating og kitesurfing i varmere årstider.
I 2019 tok Didrik Rasmussen i Derute kontakt med oss i Mailmojo for å få skikk på deres e-postmarkedsføring. De påfølgende tre årene har e-postlisten deres vokst nær 50 ganger så stor og de har fått til en 6-dobling i omsetning.

Oppstartspakken hjalp oss med å profesjonalisere epost-utsendelsene våre, slik at også de følger vår merkevareprofil. Vi fikk også god hjelp til å sette opp flere automatiseringer, noe som gjør jobben med oppfølging av kunder enklere. Mailmojo er enkelt å bruke, noe som gjør utsendelser effektivt.

Didrik Rasmussen

Didrik Rasmussen

Gründer, Derute
Sebastian Blomstrøm

Gutta på Haugen

For Oslo-folk spesielt, og helt sikkert for mange andre matglade mennesker, er Gutta på Haugen en institusjon. Butikken på St. Hanshaugen åpnet i 1994 med bugnende disker og hyller fylt av gode råvarer og delikatesser. Siden da har det blitt flere butikker i Oslo, og en nettbutikk som sender til hele Norge.
I mai 2020 tok de i bruk Mailmojo for å spre matgleden videre og bredere. I deres nyhetsbrev frister de ikke bare med gode tilbud, men også med inspirasjon og oppskrifter. Og det er tydelig at det settes pris på, hvor antallet mottakere vokste fra en skarve 200 til nærmere 8 000 på kort tid.

Vi er kjempefornøyde med Mailmojo og har oppnådd veldig gode resultater på kort tid. Programmet er enkelt og morsomt å bruke, og de er kjempe flinke med oppfølging og kundeservice.

Sebastian Blomstrøm

Sebastian Blomstrøm

Gutta på Haugen
Dagbladet logo
Oslo kommune logo
Den norske kirke logo
kk logo
Statens pensjonskasse logo
Språkrådet logo

Mailmojo gjør det enkelt å sende nyhetsbrev. Særlig vil jeg fremheve støtten fra Mailmojo-gjengen som bidrar med god, rask og hyggelig oppfølging og service. Funksjonaliteten med påminnelse er genial! Ved første forsøk sørget en slik påminnelse for nesten 24% flere åpninger og 7% flere klikk.

Hege Strand Mikkelsen

Hege Strand Mikkelsen

Kommunikasjonsrådgiver, Melanor

Mailmojo er brukervennlig, og håndterbart for alle. Det er intuitivt å navigere rundt i programmet, og det er raskt og enkelt og sette opp en mail, en mail-kampanje, eller pop-up til nettsiden din. De er helt rå på kundeservice og oppfølging. De svarer raskt, og gjerne med video-forklaring som viser hvordan problemet løses. Vi i Hoppin kan anbefale Mailmojo på det sterkeste.

Christine Fuglestad Topland

Christine Fuglestad Topland

Daglig leder, Hoppin

Vi är väldigt nöjda med Mailmojo! Det är enkelt att använda och du får en god statistiköversikt! Detta är ett väldigt fin verktyg för att nå ut till många intressenter snabbt.

Christian Molin

Christian Molin

Seniorrådgiver, Bjørg Fjell AS

Veldig enkelt å sette opp nyhetsbrev med Mailmojo. Smart tidsstyring og god kundestøtte. I tillegg var både inspirasjons-PDFen og tips for å bygge ut e-postlisten en påminnelse om at vi må jobbe mer målrettet hos oss enn vi har gjort siste tiden.

Kathrine Remers Hanssen

Kathrine Remers Hanssen

Seksjonsjef, Statistisk Sentralbyrå

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30