Blogg

Lansering: Forbedringer og oppdateringer i vårt malbibliotek

Tina Dahl

Tina Dahl

Bak kulissene har vi i det siste jobbet med å pusse opp malbiblioteket vårt. Vi har gjort en rekke forbedringer både når det gjelder design og det tekniske. Gå inn på din konto og klikk deg videre til maler for å se hele biblioteket - det er verdt å ta en ny titt nå!

Nye maler

Vi så at noen av de forskjellige kategoriene trengte påfyll og har derfor nå utvidet med noen nye, fjonge maler. Du finner et bredt utvalg innenfor hver kategori, og noe som burde passe for enhver uansett hva din bedrift driver med.
Sjekk ut for eksempel Arrangement trendy, Nettbutikk elegant eller Kampanje grønn.
E-postmaler for arrangementer

Oppfriskning av noen maler

Noen av malene trengte en liten oppfriskning, og vi har derfor redesignet blant annet Arrangement enkel og Galleri reise. Andre maler, som for eksempel Black Friday er også oppdatert med ekstra moduler for mer fleksibilitet.
Oppdaterte, moderne e-postmaler

Premium-malene er nå tilgjengelig for alle

Inntil nå har noen maler som har fått litt ekstra omtanke når det kommer til design og fleksibilitet vært kategorisert som premium-maler og kostet penger. Nå gjør vi alle malene i biblioteket vårt gratis for alle! Se om for eksempel Ferie, Nyhetsbrev fenomenal, Mat eller Nettbutikk design er noe for deg.
Gratis, premium e-postmaler

Outlook-forbedringer

Vi jobber kontinuerlig for å optimalisere malene våre slik at de ser best og likest mulig ut i alle e-postlesere. Outlook er en av de store utfordringene når det kommer til dette. Vi har nå fikset diverse småfeil i noen av malene for at de skal se best mulig ut også i Outlook.

Noen av malene er fjernet

Vi så at noen av malene var overflødige og ble lite brukt. Vi har derfor fjernet blant annet Kampanje rød hvit og Bilder rød. Brukte du en av disse malene? Vi har flere alternativer innenfor de forskjellige kategoriene, for eksempel Kampanje stilren og Bildegalleri.

Til sist

Om du ikke liker for eksempel fargene eller fontene i noen av malene kan du alltids endre på de! Tenk heller på hvilke moduler du har behov for til ditt bruk. Driver du for eksempel nettbutikk vil det være lurt å finne en mal med produkt-moduler. Oppsettet kan du også enkelt justere på ved å flytte, duplisere og slette moduler.

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30