Blogg

Tilpass dine nyhetsbrev med spreke farger og uniformt oppsett

Anders Elieson Steinlein

Anders Elieson Steinlein

Vi vet at nyhetsbrev som oftest bare er én av mange arbeidsoppgaver du har. Kanskje ligger det som en litt dårlig samvittighet bak i hodet; for du skulle jo fått ut det siste nyhetsbrevet her om dagen. Men så var det bare alt det andre som kom i veien, da…
Derfor fokuserer vi i MailMojo på at det skal gå lynraskt å lage nyhetsbrev. Du skal ikke bruke tid på å sette sammen oppsett, tenke på om du skal ha bildene plassert sånn eller sånn, hvor mange piksler luft du skal ha mellom seksjonene, hvilke farger som passer sammen i nyhetsbrevet, osv.
(Ved mindre du faktisk er en designer, såklart, men da er jo selv det lett som en lek for deg.)
Du skal stort sett kun tenke på innholdet, og sende. Lett som en plett.
Allikevel skjønner vi at det noen ganger er unntak.
Kanskje du har blitt inspirert av andre nyhetsbrev. Noen ganger skulle du gjerne hatt en annen farge på en viktig knapp i nyhetsbrevet. Eller kanskje en annen bakgrunnsfarge for at den ene modulen skal tiltrekke seg litt ekstra oppmerksomhet. Kanskje du vil ha litt mer luft mellom seksjonene, eller at bildene ikke alltid skal være like store.
Alt dette er nå mulig med en etterlengtet oppdatering i editoren!

Fargevelger!

Nå kan du enkelt endre farger i nyhetsbrevet ditt direkte i editoren. Enten det er hele bakgrunnsfargen, fargen på enkelte seksjoner, moduler eller knapper:

Flere justeringsmuligheter på bilder

Tidligere har du enkelt kunne justere utsnitt på bilder. Nå kan du endelig også endre på størrelsen. Når du er i bildemodus er du som standard i utsnittmodus, men kan enkelt bytte til et modus for å endre størrelsen på bildet:

Mer luft mellom moduler, sier du?

Nå kan du også enkelt justere på luft mellom modulene:

Rask hjelp er dobbelt hjelp

Noen ganger må man tross alt justere litt. Vi er alltid til stede for å hjelpe deg, men som de sier: Rask hjelp er dobbelt hjelp, og ingenting er raskere enn å kunne gjøre det selv.
PS. Husk forresten at all denne nye funksjonaliteten også er tilgjengelig i vår editor for popup-skjemaer og landingssider. Lykke til!

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30