Blogg

Farvel 2023, og hallo til Mailmojo AS!

Anders Elieson Steinlein

Anders Elieson Steinlein

Selv om vi allerede skriver 11. januar tenker jeg at det er bedre sent enn aldri å ønske alle et riktig godt nytt år!
Vi starter nemlig året med formelt å endelig bli Mailmojo AS, teknisk sett gjennom at Eliksir AS fusjoneres inn i vårt nye selskap Mailmojo AS. Fra og med 1.1.2024 er det dermed Mailmojo AS som utsteder våre fakturaer.
Dette kommer som det endelige punktum i vår reise over flere år der vi gradvis skalerte ned vår tidligere konsulentvirksomhet til kun å fokusere på Mailmojo og tilhørende tjenester.
Dit kom vi for et par år siden, men det kulminerte i starten av 2023 med at vi fikk Conta Group AS som medeiere. Da var anledningen endelig perfekt til en omstrukturering og navneendring, som sementerer at Mailmojo ikke bare er produktet vi tilbyr, men også hvem vi er.
Vi er utrolig glad for å ha Conta med på laget, for vi tenker veldig likt. Vi fokuserer begge på å forenkle det å drive bedrift, ved å hjelpe de som ikke nødvendigvis har regnskap eller markedsføring som sin ekspertise.
Vi gleder oss stort til samarbeidet videre, som bare såvidt har kommet i gang.
For i første rekke fokuserte vi i 2023 nemlig mye på å skalere opp teamet. Vi har nesten doblet i størrelse, på tvers av egentlig alle roller. Mer om dette og introduksjon av våre nye ansatte kommer i egen bloggpost om ikke så lenge!
Selv om det å skalere opp virksomheten stod i fokus, har absolutt ikke Mailmojo-plattformen i seg selv stått stille.
Vi fokuserte mye på integrasjoner, blant annet med en ny integrasjon med Infosoft, kraftig utvidet funksjonalitet med Labrador, og mange forenklinger for de som bruker Mystore.
Utover det var de største forbedringene i selve verktøyet knyttet til popup-skjemaer, med mer fleksibilitet og flere muligheter. Forbedringene der strekker seg også over til landingssider, som får flere nyheter nå om kort tid.
Med en dobling av utviklingsteamet i 2023 gleder vi oss stort til alt som står på agendaen i 2024. Mer om dette kommer vi snart tilbake til, men kort fortalt vet vi at mange av dere vil bli veldig glade for det som kommer når våren nærmer seg!
I mellomtiden vil jeg bare takke for året som har gått, og håper at flere enn oss ser positivt på mye i 2024!
Mailmojo-teamet

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30