MailMojo-blogg

Om e-post markedsføring generelt og MailMojo spesielt.

MailMojo-plugin for WordPress

Stian Prestholdt

Dersom du bruker MailMojo og har en WordPress-side, har vi en plugin som gjør det superenkelt å få påmeldinger fra nettsiden til nyhetsbrevet.

Automatisering: Bedre markedsføring på kortere tid

Automatisering sparer deg for mekanisk, gjentakende arbeid, så du kan konsentrere deg om andre (og kanskje morsommere) ting knyttet til nyhetsbrevene dine. Sett opp e-postserier som sendes ut helt av seg selv. Hvem kan si nei til noe så magisk?

Mer Magi på Eliksir – bedriften vokser

I 2018 setter vi fokus på innhold i tillegg til videre utvikling og – som alltid – god kundeservice. Vi har derfor tatt med to nye alkymister på laget: Sara Vienna og Benedikte Kluge kommer fra ulike kanter, men har begge sterke administrative muskler og god innsikt i det viktige innholdet.

Ny editor tilgjengelig for alle brukere

I høst lanserte vi beta-versjon av vår splitter nye editor til et utvalg kunder. Siden den tid har editoren vært under stadig forbedring, samtidig som flere kunder og brukere har fått tilgang til den. Vi er glade for nå å annonsere lansering av den nye editoren for alle brukere!

MailMojo fullt integrert i andre nettløsninger

Som første og eneste tjeneste for e-postmarkedsføring kan MailMojo nå tilby en fullintegrert løsning i andre systemer! Vi lar de som utvikler andre smarte nettløsninger fokusere på det de kan best, samtidig som de kan tilby deg et kraftig verktøy for e-postmarkedsføring innebygd i samme løsning.

Nyhet: Automatisert og magisk segmentering

Ved å segmentere listen din kan du lettere snakke direkte med dine mottakere ut i fra deres interesser eller hvor de er i «kundereisen». Nå kan du enkelt følge opp nettopp de som har åpnet eller klikket på linker i nyhetsbrevene dine!