Blogg

Bak kulissene: Vi flytter og pusser opp

Benedikte Kluge

Benedikte Kluge

Eller omvendt, egentlig.
Etter noen måneder i Skippergata, måtte vi pakke sammen flyttelasset vårt på nytt. Men vi hadde heldigvis funnet en fin-fin destinasjon. Nemlig Greenhouse Oslo, et kontorfellesskap i det gamle Landbrukets hus i Schweigaardsgate.
Her er profilen grønn, og det matcher jo godt med vår oransje! Spøk til side så passer det oss godt med et fellesskap med en grønnere, mer sosial og eksperimentell profil. Vi er mer opptatt av et godt miljø og mennesker villige til samhandling enn flashy møterom.
Takterrassen med plantekasser

Foto: Greenhouse

På ny adresse

Det er godt at vi kan se potensiale i ting. For det var behov for litt oppussing før vi kunne ta med oss pulter og maskiner og flytte inn.
Da passet vi på å gjøre oss noen tanker om hvordan vi vil ha det som bedrift. Deretter fant vi løsninger som er nyttige for oss på lang sikt, så vel som i dag.
Vi rev noen vegger, og gjorde om tre celler til ett stort rom. Dette er også litt med tanke på vekst i bedriften fremover. Da passer det jo ypperlig at vi sitter i et “drivhus”.
Lokalet uten skillevegger

Skilleveggene er revet.

Bilde av vinduene

Vindusrekka

Når det kom til innredning og dekor, var vi ganske fornøyd med kontoret vi flyttet fra. Derfor tok vi med oss fargekodene og mesteparten av møblene. Og oppgraderte enda litt mer.
Vårt kontor i Skippergata

Vårt gamle kontor i Skippergata

Endelig kommer signaturfargen vår opp. Og en av dørene er blitt blindet.
Den oransje fondveggen

En oransje fondvegg må man ha

Og nytt gulv i kontrastfarge.
Gulvet mot vindusrekka

Slitesterk linoleum

Korkveggen til ukeplaner er ny.
Korkveggen

Til små og store planer

Stille før stormen.
Så befolker vi vårt nye, andre hjem.
Sist, men ikke minst: Logoen på plass. Vi har ettertrykkelig flyttet inn.
Anders fester logoen på veggen

Logoen opp

Smarte valg

Vår erfaring er at ting tar tid – nesten alltid litt mer enn forventet. Vi tok tidlig avgjørelsen om å sette bort så mye som mulig av arbeidet til andre. Det er viktigere å bruke tiden vår på MailMojo enn å pakke i flytteesker.
Vi har ikke bodd her mange dagene, men er storfornøyde!
Tre dager i uken kommer organisasjonen Mora di jobber her og lager mat, som vi kan kjøpe for en billig penge. I foajeen står det mikrourter fra Tåsen, som man kan kjøpe med seg hjem. Onsdag morgen er yoga, på taket er det plantehage og i underetasjen ligger Bruket med masse spennende arrangement.
Matservering

Foto: Greenhouse

Og folk som sitter her, er forskjellige, men alle hyggelige!
For oss som skal utvikle en tjeneste som ulike folk skal ha nytte og glede av, er det god inspirasjon i å sitte i et miljø med andre små gründerbedrifter med ulik ekspertise. Det øker kreativiteten og skjerper utviklerlysten.
Og det kommer jo dere som MailMojo-brukere til gode.

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30