Blogg

Lansering: Hjelp når som helst med instruksjonsvideoer

Benedikte Kluge

Benedikte Kluge

Dukker det opp ting du lurer på hvordan du kan løse, og du trenger hjelp kjapt? Vi er glade for at så mange elsker chaten vår, men noen ganger kan det være mer praktisk å finne frem til hjelpen selv.
Det kan uansett være godt med en visuell steg-for-steg-guide, i tillegg til det vi svarte med tekst i supporten. Da får du et bilde av det, bokstavelig talt. Og du kan spole tilbake og se til det sitter.

Gratis sjekkliste for e-postmarkedsføring

18 ting du bør sjekke før du sender for å sikre en optimal e‑postkampanje

Et hjelpsomt bibliotek

De fleste kjenner til YouTube, og det er akkurat der vi har åpnet vår egen, lille filial med instruksjonsvideoer. De viser deg hvordan du gjør forskjellige ting i tjenesten.
Det kan være nyttig enten du er ganske ny eller alt har god kjennskap til funksjonene. Kan hende du oppdager noe du ikke kjente til?
Skjermbilde av Mailmojo på YouTube

Skjermbilde fra YouTube

Helheten eller detaljene

Vi har laget disse filmene for at de skal være til hjelp og nytte. Noen tar for seg større prosesser, som Slik lager du et nyhetsbrev eller mer konkrete, som Slik legger du inn lenker i bilder. Noen passer for alle, som Slik laster du opp kontakter fra fil og noen er for de med mer spesifikke behov, som Slik kobler du nettbutikken i Mystore med MailMojo.
Det er ganske enkelt å søke på YouTube. Vi har likevel samlet videoen tematisk under Spillelister. Etterhvert kommer også spillelister for deg som er helt ny, eller deg som vil pløye gjennom alt om segmentering.
Hender som løser Rubik's Cube

Foto: Olav Ahrens Rotne

Vi fyller på med flere titler

Selv om vi lanserer nå, er vi langt fra komplette. Mange har kanskje allerede tatt video i bruk? Ifølge statistikken virker det i alle fall som noen har fått det med seg. Vi håper jo at dere får svar på det dere lure på, men er det noe du savner? Da sender du oss en e-post.
Kan hende den ligger i produksjon eller er på planen. Det går også an å abonnere på MailMojos kanal, og få beskjed om nye filmer. Men vi er glade for tips til filmer som hadde gjort hverdagen lettere for deg. Det er jo det vi jobber for hver dag!
Håndholdt filmkamera

Foto: Thomas William

PS: Vi lærer ulikt. Derfor har vi lagt inn relevante videoer i hjelpeartiklene våre også. Her kan du velge om du vil se video, lese tekst eller begge deler. Da burde alle spørsmål få sin løsning.

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30