MailMojo-blogg

Om e-post markedsføring generelt og MailMojo spesielt.

6 nybegynnerfeil du vil unngå

Benedikte Kluge

Det finnes flere nybegynnerfeil som kan dra ned resultatet for e-postmarkedsføringen din. Å bruke privat e-postadresse som avsender og ikke ha noen handlingsdriver er to av dem. Les deg opp på alle feilene du vil unngå.

Hvorfor tidsbegrensede tilbud er så effektivt

Har du tenkt på hvorfor tidsbegrensede tilbud er så effektivt? Frister og knapphet gir inntykk av eksklusivitet og oppfordrer til rask handling. Dermed er det en virkningsfull taktikk i e-postmarkedsføring.

Slik vinner du tilbake passive mottakere

Hva gjør du om du opplever en nedgang i antall mottakere som klikker på nyhetsbrevet ditt? For å holde på engasjementet, er det smart å starte tidlig med å se etter tegn på at interessen dabber av. Her forteller vi deg hvordan du legger en plan for å vinne tilbake hjerter og lesere av nyhetsbrev og e-postmarkedsføring.

Slik bruker du bilder i nyhetsbrev

Bilder forteller historier og gjør det lett for mottaker å forstå budskapet umiddelbart. Her er tipsene til hvordan du gjør best bruk av bilder i nyhetsbrevene dine.

5 flaue feil du bør unngå i emnefeltet

Emnefeltet er der mottakeren får første inntrykk av deg som avsender og hva e-posten innholder. Det er derfor ekstra viktig å unngå feil i her. Les om typiske, små og større flauser du helst bør unnå.

Hva er vanlig åpningsprosent på nyhetsbrev?

Mange lurer på hva som er vanlig åpningsprosent for nyhetsbrev. Hva om «bare» 25-30% av mottakerne har åpnet? Betyr dette at bare snaut 1/3 av e-postlisten leser e-postene? Les mer om hva du kan forvente i denne posten.