Blogg

Mer mojo med nye mal-elementer

Anders Elieson Steinlein

Anders Elieson Steinlein

Her er en bloggpost fra den gangen disse «gode, gamle» funksjonene var nye. Du finner en hel haug med oppdateringer etter denne beskrevet på bloggen vår, og ikke minst enda nyere med å lese om våre funksjoner på nettsiden.
Vi har i det siste jobbet med flere forbedringer for å gjøre din hverdag i MailMojo enklere. Denne gangen er det nye elementer til maler som er lansert, for å avlaste manuelt arbeid og automatisere gode praksiser. La oss ta de for oss en etter en.

La dine mottakere endre sin e-postadresse selv

Det er ikke uvanlig at mottakere bytter e-postadresse, for eksempel i sammenheng med bytte av jobb. Tidligere har mottakere enten bare forsvunnet ettersom deres gamle adresse fases ut, de melder seg rett og slett av, eller gir deg kanskje beskjed direkte så du må endre deres e-postadresse i MailMojo manuelt.
Nå kan slike tilfeller håndteres mye enklere, ved at du kan ha et nytt element i maler som vil bli til en lenke mottakere kan følge for å endre sin e-postadresse. Dette vil sørge for bedre vedlikehold av dine lister.

Markedsføring av din Facebook-side og andre ressurser

Du kan nå definere din Facebook-side, Twitter-profil og nettsider på dine e-postlister i MailMojo. Gå til «Kontakter» og klikk på redigeringsikonet ved en e-postliste, så finner du nye innstillinger for å legge inn dette.
Dette kan deretter eksponeres automatisk i dine nyhetsbrev gjennom det nye malelementet «mm:follow». Dette gjør at du kan markedsføre f.eks. din Facebook-side i hvert nyhetsbrev uten at du må legge inn dette manuelt.

Automatisk innfletting av firmaadresse og telefonnummer

Anti-spam-lovgivning har jevnlig blitt strengere verden over, og flere steder er det nå påkrevd å vise din firmaadresse i kommersielle e-poster (f.eks. CAN-SPAM i USA). Det er ikke påkrevd i Norge, men er noe vi uansett anbefaler for å gjøre at dine utsendelser fremstår som mer seriøse.
Gjennom de nye «mm:address» og «mm:phone» elementene kan kontaktinformasjon som er definert på din konto (du finner dette under «Min konto») eksponeres automatisk. Det gjør at du slipper å oppdatere maler ved adresseendring, og alt er samlet ett sted.

Hvordan tar jeg i bruk de nye elementene?

Du kan allerede i dag oppdatere malene du har på din konto med de nye elementene, som du ser eksempel på i skjermbildene ovenfor. Alle nye maler vi lager vil derimot ha disse elementene lagt inn allerede, uten at du trenger å gjøre noe ekstra.
Vi kommer i den sammenheng med flere nye maler om få dager. Du kan se en «hemmelig sniktitt» på nedenfor. 🙂 Dersom du ikke har HTML-kunnskapene til å legge inn dette selv, kan det derfor være like greit å følge med og se om de nye malene kan være noe for deg!

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30