Blogg

Utvikle mot MailMojo-plattformen og vårt API

Anders Elieson Steinlein

Anders Elieson Steinlein

Mot slutten av fjoråret annonserte vi vårt første partnerskap på den nye MailMojo-plattformen med 24Nettbutikk.
Vi er nemlig det eneste systemet for nyhetsbrev og e-postmarkedsføring som går lenger enn et tradisjonelt API. Vår plattform muliggjør selvsagt normal datautveksling, men i tillegg kan utviklere av andre systemer fullintegrere store deler av vårt system (inklusive brukergrensesnittet) inn i deres.
Dette senker terskelen for å lage en integrasjon betydelig. For eksempel kan man åpne for at brukere av andre systemer kan lage nyhetsbrev i en grafisk og visuell editor direkte i deres system, uten at dette må utvikles særskilt i det andre systemet.
Etter at 24Nettbutikk-integrasjonen ble lansert i høst har vi jobbet videre med to store ting. Nå har vi tilgjengeliggjort vår integrasjonsplattform for flere utviklere og partnere. Samtidig har vi laget en side med integrasjoner inne i MailMojo, så du lett kan finne frem til andre verktøy som snakker sammen med MailMojo.
Folk på LAN-party

Foto: Alex Kotliarskyi

Nye ferdige integrasjoner – og flere er på vei

siden over integrasjoner (krever innlogging til MailMojo) kan du nå finne et par integrasjoner utover den nevnte for 24Nettbutikk.
Du finner vår WordPress-utvidelse for enkelt å lage et påmeldingsskjema til ditt nyhetsbrev på WordPress-nettsiden din, og integrasjon med QuizWiz som er MailMojo sitt søsterprodukt for å lage quizer og konkurranser.
Integrasjoner med flere nettbutikker, publiseringssystemer med mer er på trappene. Kanskje jobber du også med et system der enklere utsendelse av nyhetsbrev kunne være interessant for dine brukere?
Kabel som går inn i en forsterker

Foto: Florian Pircher

Kom i gang med din egen MailMojo-integrasjon

Vi har publisert både overordnet og mer detaljert teknisk dokumentasjon for å hjelpe flere i gang med å integrere med MailMojo. I tillegg har vi ferdige biblioteker for PHP og Python som gjør det enda enklere.
Du finner informasjon og lenker til dette i vårt nye hjelpesenter for integrasjoner og API.

Gratis sjekkliste for e-postmarkedsføring

18 ting du bør sjekke før du sender for å sikre en optimal e‑postkampanje

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30