Blogg

Smarttelefoner vokser kraftig! Hvordan ser ditt nyhetsbrev ut på mobil?

Stian Prestholdt

Stian Prestholdt

Denne artikkelen er ikke den aller nyeste, men budskapet er fremdeles viktig og i høyeste grad aktuelt. I dag er alle malene våre responsive.
I det siste har vi holdt et lite øye med hvor mottakere åpner nyhetsbrev fra, det vil si hvilket e-postprogram de gjerne bruker. Og som vi har sett internasjonalt begynner også smarttelefoner her i Norge å stå for større og større andeler av leserene. Vi har for eksempel sett over 20%, en femtedel, med lesere fra smarttelefon! Og dette er tall som stadig øker, måned for måned.
To kvinner som ser på smartelefonene sine sammen

Foto: Rawpixel

Vi følte derfor det absolutt var på tide å se hva vi kunne gjøre for å bedre lesingen av nyhetsbrev på mobiler. På samme måte som når man ser på vanlige nettsider på smarttelefoner gjør de en god jobb med å tilpasse innholdet innenfor skjermen, men alt blir veldig smått og man må zoome inn og ut selv for å lese innholdet. Mange nettsider har derfor kommet med egne mobiltilpassede versjoner som justerer størrelsen på tekst og bilder. Og dette er også fullt mulig å gjøre i e-postnyhetsbrev.
Nylig har vi derfor jobbet hardt med å oppdatere gratismalene våre slik at de er pene og leselige også på mobiler. I tillegg har vi laget en ny variant av nettbutikk-malen, med 2 produktkolonner fremfor 3. Ta en titt på resultatet for et par av de oppdaterte malene nedenfor:
De nye mobilvennlige gratismalene følger nå med alle nye MailMojo-kontoer. Dersom du allerede har en konto kan du laste de ned her og legge inn selv. Les INSTALL.txt-filen som følger med for instrukser på hvordan du legger inn malene.
Har du en skreddersydd mal du gjerne skulle sett forbedret for visning på mobil også? Ta kontakt så kommer vi gjerne med forslag til muligheter og et godt pristilbud.

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30