Funksjonalitet

Moderne maler for profesjonelle nyhetsbrev

Med Mailmojo er det lekende lett å lage proffe og innbydende nyhetsbrev. Velg en av de ferdige malene, smekk inn budskapet og send i vei!

Maler for enhver smak og anledning

Arrangement, velkomstmail, salgskampanje, nyhetssaker — lansere, informere eller invitere. You name it. I vårt utvalg finner du alle varianter, og du kan tilpasse malene til ditt spesifikke behov.

 • Skjermklipp av tre designmaler for annonseringer

  Annonseringer

 • Skjermklipp av tre designmaler for arrangementer

  Arrangementer

 • Skjermklipp av tre designmaler for nettbutikker

  Nettbutikker

 • Skjermklipp av tre artikkelfokuserte designmaler

  Nyheter

 • Skjermklipp av tre designmaler for sesongene jul, nyttår og black friday

  Sesonger

Skjermklipp som viser samme designmal tilpasset til to forskjellige nyhetsbrev

Fleksibelt og kvalitetssikret oppsett

Velg og vrak blant våre inkluderte maler i alle regnbuens farger. Tilpass malene etter hvor mye innhold du har og hva du ønsker å formidle. Alle malene har vært gjennom grundige tester, så de ser lekre ut uansett e-postprogram og enhet.
Skjermklipp som viser verktøy for endring av bakgrunnsfarge i editor

Alle regnbuens farger

Bytte farge for å matche din palett og designprofil? Itt’no problem. Alle malene har innebygget fargevelger, der du kan legge inn fargekoder eller plukke din favoritt.
Skjermklipp som viser designmal på mobil og desktop

Tilpasset alle enheter

Mottakere leser i dag e-post på mange ulike enheter. Uansett om det er på datamaskin, nettbrett, mobil, smartklokke eller hva det enn skulle være, kan du være trygg på at Mailmojos maler er laget for å fungere optimalt overalt.

Mailmojo er enkel i bruk, og det er på norsk så det er lett å forstå. Kjempefine maler, og man kan få skreddersydde maler i tillegg. Etter at jeg begynte å bruke Mailmojo har e-postlisten blitt mye større, og det igjen betyr for meg økt salg. Veldig god hjelp hvis man lurer på noe.

Monika Mortensen

Monika Mortensen

MonikaMDesign

Jeg skiftet over til Mailmojo i juni 2020 og de nye nyhetbreva mine er enkle å lage og blir så utrolig vakre. Mailmojo har god og varierte designløsninger, er enkelt å bruke og support som svarer raskt. Så glad for jeg gikk over til Mailmojo.

Liv Skrudland

Liv Skrudland

Livsliv

Få skreddersydd mal

Ønsker du noe helt for deg selv? Vi skreddersyr maler for din identitet og profil, og spesiallager modulene du har behov for. Ingenting er bedre enn hånd i hanske!

Flerspråklig støtte

Med støtte for flere språk i malene, med både norsk, svensk, dansk og engelsk som standard, er det ikke noe problem med internasjonalt mottakere.

Ren HTML og CSS

Er du en kløpper på kode for e-post og vil lage ditt eget oppsett fra bunnen? Med MailMojo sin innebygde kodeeditor har du full kontroll over egne nyhetsbrevmaler.

Nyhetsbrev som kommer frem

Mailmojo gjør alt som er teknisk mulig for at dine e-poster både ser proffe ut, og skal komme helt frem til mottakerens innboks.

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30