Funksjonalitet

Dine kontakter i sentrum

Start en samtale med ditt publikum under fire øyne, om det som interesserer den enkelte. Med noen strategiske steg og egne e-postlister hjelper Mailmojo deg å få hver enkelt til å føle seg unik.

Illustrasjon av skjema og kontakter med egendefinerte felter

Tilpassede felter og merkelapper

Spar mottakerne dine for irrelevante e-poster ved hjelp av segmentering. Legg for eksempel til felter hvor publikum kan velge nærmeste butikk eller hvilke temaer de er interesserte i.
Illustrasjon med eksempler på segmenter for bedrifter, VIP-kunder i nettbutikk og kontakter i Oslo

Hold det ekte

Ved å segmentere ditt publikum, blir innholdet mer spisset og samtalene mer autentiske. Dersom budskapet er konkret og målgruppen er godt definert, har man gode forutsetninger for å nå målene man ønsker for utsendelsen.
Skjermklipp fra skjema for å gjennomføre sletting av inaktive kontakter

Vårrengjøring hele året

Hold listene dine ved like ved å jevnlig fjerne de som ikke er interessert. Om du ønsker, kan dette gjøres automatisk ved å skru på en funksjon i innstillingene dine. Kontaktene dine kan selvfølgelig også melde seg av på egenhånd.
Illustrasjon som viser EU-logo og kart over Norge med hvor Mailmojo driftes

Servere med lagring av data i Norge

Mailmojo tar personvern på alvor og arbeider i tråd med GDPR. Derfor kan du være sikker på at du og organisasjonen din oppfyller EUs regelverk til punkt og prikke.

Mailmojo er mitt viktigste verktøy for å invitere til kurs og holde oversikt over kursdeltakere. Nyhetsbrev på e-post fyller opp nye kurs på rekordtid!

Svein Lindin

Svein Lindin

Sommelier, vinforedrag.no

Et enkelt og glimrende system til å sende ut nyhetsmailer til forskjellige grupperinger i foreningen din, mot kundene dine, medlemmene dine etc. Mailmojo har virkelig hjulpet oss i Romerike Golfklubb.

Tore Hübenthal

Tore Hübenthal

Adm. Leder og Markedssjef, Romerike Golfklubb

Importer filer på null komma niks

Med Mailmojo kan du kjapt og enkelt laste opp Excel- eller CSV-filer. Eventuelle duplikater blir luket ut.

Topp datakvalitet med integrasjoner

Du bruker kanskje et CRM-system? Vi integrerer med flere, og sørger for at data om dine kontakter holdes oppdatert på tvers av systemene.

Du eier dine data

Vær sjefen over alle sjefer. Med Mailmojo eier du selvsagt dine egne data, så du når som helst kan eksportere dine kontakter til fil. Lett som en plett!

Utvid publikumet ditt

Se hvordan Mailmojo hjelper deg å bygge e-postlistene dine.

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30