Funksjonalitet

Målbar respons

Unngå å skyte i blinde. Mailmojo gir deg full innsikt i responsen på dine nyhetsbrev. Dette gir verdifull innsikt til fremtidige utsendelser, så du kan tilpasse og forbedre både innhold og målgruppe til neste gang.

Skjermklipp av diagram med statistikk over vekst i e-postliste

Følg med på ditt publikum over tid

Planlegg for langsiktige relasjoner. Hvilke aktiviteter har ført til kraftigst vekst i dine lister? Når melder kontakter seg av? Følg med over tid, og gjør justeringer deretter.
Skjermklipp med kakediagram og tall på åpninger, klikk på lenke, ikke åpnet og antall i returer

Respons minutt for minutt

Til og med sekund for sekund. Når åpner folk e-postene? Hvem åpner og hvem klikker på hva? Hvilket innhold treffer mottakerne? Forbedringspotensialet ligger i tilbakemeldingene.
Illustrasjon av påminnelse til mottaker som ikke åpnet

La aktivitet styre automatikk

Benytt automatisering til det fulle ved å utløse nye nyhetsbrev basert på aktivitet i et annet. Følg opp de som ikke klikket på lenkene i et nyhetsbrev med en unik påminnelse. Eller hva med å sende relatert innhold til de som viste interesse i noe annet?

Mailmojo har vært en viktig kanal for å booste vår omsetning. Man får ofte en umiddelbar reaksjon fra mottagerne. Popup-funksjonen i nettbutikk fungerer også veldig bra og gir lett økning i antall kontakter.

Ellen Brustad Svensson

Ellen Brustad Svensson

Eier, brustadshop.no

Vi är väldigt nöjda med Mailmojo! Det är enkelt att använda och du får en god statistiköversikt! Detta är ett väldigt fin verktyg för att nå ut till många intressenter snabbt.

Christian Molin

Christian Molin

Seniorrådgiver, Bjørg Fjell AS

Ikke få knute på tråden

Få oversikt over ugyldige adresser i dine lister. Mailmojo sørger automatisk for at disse ikke blir sendt til i fremtiden, og du kan eksportere for å oppdatere andre systemer.

Avmeldinger

Se hvor mange og hvem som meldte seg av dine nyhetsbrev. Mailmojo rydder opp i listene for deg, og gir deg nyttig informasjon om hvem som ikke lenger er interessert.

Få dypere innsikt

Bruk Google Analytics eller lignende verktøy på dine nettsider, og få en enda mer detaljert forståelse av effekten nyhetsbrevene dine har.

Integrer med dine systemer

Se hvordan Mailmojo kan fungere sømløst med dine andre systemer.

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30