Funksjonalitet

Nyhetsbrev som kommer frem

Mens du fokuserer på innholdet, sørger Mailmojo for sikker levering så langt det lar seg gjøre. Med ledende infrastrukturer for utsendelse av e-post og alle relevante tekniske standarder i orden, er sendt så godt som mottatt.

Skjermklipp fra verktøylinje og bilde-verktøy i nyhetsbrev-editor

Editor som hjelper deg å fokusere på innholdet

Et verktøy for Kari og Ola Nordmann, helt uten behov for designerfaring. Mailmojos maler sørger for at nyhetsbrevene ser bra ut. På den måten sparer du tid når du lager dine nyhetsbrev og kan konsentrere deg fullt og helt om det du vil formidle.
Eksempler på nyhetsbrev sendt til segmenter for Oslo og bedrifter

Spiss målgruppen og få bedre resultater

Husk at hele publikumet ditt ikke nødvendigvis bryr seg om alt du tilbyr. Velg i stedet mottakere med omhu og la dem få tilpasset innhold. Plukk ett eller flere segmenter som skal få akkurat den e-posten du nå skal sende ut.
Eksempel på automatisk oppfølging etter kjøp med bonuspoeng flettet inn

Personliggjør nyhetsbrevene dine

Autentiske relasjoner handler mye om fortrolige samtaler. Fletter du inn navn eller annen personlig informasjon om den som får e-posten føler de seg personlig ivaretatt. Enhver mottaker er en unik person, så snakk med dem på en måte som viser det.
Illustrasjon som viser levering rett i innboksen til Outlook, Gmail og Apple Mail

Tipp topp leveringskvalitet

Ikke ramle i søppelmappen! Mens du fokuserer på innholdet, sørger Mailmojo for sikker levering så langt det lar seg gjøre. Med ledende infrastrukturer for utsendelse av e-post og alle relevante tekniske standarder i orden, er sendt så godt som mottatt.

Meget bra program får å lage nyhetsbrev. Enkel og oversiktlig programvare som er på norsk. Det viktigste er at nyhetsbrevet kommer frem til mottaker og at man får hjelp hvis det skulle være noe. Flott oppfølging underveis

Geir Bergh

Geir Bergh

Kontorsjef, Plexx

Mailmojo er perfekt for produksjon og utsendelse av våre jevnlige nyhetsbrev. Integrasjonen med SuperOffice fungerer også meget bra. Dette kombinert med suveren service og brukerstøtte fra Mailmojo teamet, gjør at vi treffer kundene våre med vårt budskap på en utmerket måte

Tor Isdahl

Tor Isdahl

Salg / Markedssjef, H&H Maskin

Autentisering

Mailmojo hjelper deg å bekrefte og få godkjent ditt domene som en trygg avsender. Denne beskyttelsen bedrer ryktet ditt hos e-postleverandører og øker leveringskvalitet.

Dedikert IP

Sender du store mengder e-post og ønsker full kontroll over egen leveringskvalitet? Da kan dedikert IP være løsningen, som blir som om du hadde dine helt egne servere.

Resirkuler med stolthet

Få 100% oversikt over alle dine sendte nyhetsbrev med komplett statistikk. Med dette hjelpemiddelet slipper du å finne opp hjulet på nytt, og kan sende ut vellykkede nyhetsbrev til nye mottakere.

Automatiser dialogen

Se hvordan Mailmojo gjør at du kan frigi tid og pleie forbindelsene dine på automatikk.

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30