Funksjonalitet

Utvid publikumet ditt

Ikke nøy deg med status quo. Med Mailmojos mange verktøy er det lett som en plett å ta e-postlistene dine til nye høyder. Smekkfulle av folk som ønsker å høre fra deg!

Skjermklipp som viser mulighet for ekstra felter i popup-skjemaer

Popup-skjemaer

Gjør det raskt og enkelt å melde seg på ditt nyhetsbrev. En popup på nettsidene dine muliggjør påmelding rett i din valgte liste, med de data du ønsker å samle inn. Skjema kan du lage i Mailmojo og publisere på eget nettsted, så er den saken biff.
Skjermklipp som viser to eksempler på landingssider

Forlokkende landingssider

Gjør oppmerksomhet om til handling, og business ut av besøket. Ved å ha et konkret og fokusert budskap, samt få distraksjoner, har du gode sjanser til å overbevise publikum til å handle.
Skjermklipp som viser to designmaler for popup-skjemaer

Flere forskjellige skjemaer

Vær på tilbudssida, og gi muligheten til å melde seg på nyhetsbrev overalt på nettstedet ditt, eller bruk standard påmeldingsskjema hos Mailmojo. Med ferdiglagde skjemaer samler du enkelt inn nye kontakter og leads direkte til listene dine.

Vi er svært fornøgde med oppstartspakken frå Mailmojo. Vi fekk skreddarsydd ein eigen mal, og vi fekk hjelp til å kome i gang med å sende ut nyheitsbrev. På nettsida vår har vi hatt ein pop-up som gjer at mange har meldt seg på nyhendebrevet. Fram til no har over 1600 personar meldt seg på totalt, og tala held fram med å stige. For oss er det viktig å ha ein norsk leverandør som tilbyr god og rask kundeservice, difor valde vi Mailmojo.

Ingvild Myklebust Hovden

Ingvild Myklebust Hovden

Kommunikasjonsrådgjevar, Nynorsksenteret

Mailmojo har vært en viktig kanal for å booste vår omsetning. Man får ofte en umiddelbar reaksjon fra mottagerne. Popup-funksjonen i nettbutikk fungerer også veldig bra og gir lett økning i antall kontakter.

Ellen Brustad Svensson

Ellen Brustad Svensson

Eier, brustadshop.no

Koble til tusenvis av tjenester

Send interesserte direkte til riktig e-postliste fra kanalene du bruker, uten manuell import. Med Zapier kan du koble sammen tusenvis av tjenester og automatisere oppgavene dine. Lettvint? Ja, vi syns det.

Direkte integrasjoner

Mailmojo har egne integrasjoner med blant annet SuperOffice og WordPress, samt nettbutikkplattformene 24Nettbutikk, Mystore, med mer.

#LikOgDel

Spre dine nyhetsbrev i sosiale medier, og bruk det for å rekruttere flere påmeldte til dine e-postlister. Skjemaer og landingssider er også naturlige ressurser å dele for effektiv rekruttering.

Lag profesjonelle nyhetsbrev

Se hvordan Mailmojo gjør det enkelt å lage nyhetsbrev som fenger, gjennom moderne og proffe nyhetsbrevdesign.

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30