Blogg

Støtt Kreftforeningen ved å sende stilig julehilsen til dine kunder!

Anders Steinlein

Anders Steinlein

Dette var snøen som falt for mange vintre siden. Med andre ord er artikkelen temmelig gammel. Men julemaler har MailMojo fremdeles!
Tradisjonen tro – faktisk for 5. gang – er tiden kommet til årets julekampanje der deler av inntektene går til et veldedig formål. Etter en liten vri med en vervekampanje i fjor er vi nå tilbake til å tilby stilige julemaler du kan bruke for å sende dine kunder en hyggelig og personlig hilsen i julestriden. Du har hele 12 julemaler å velge mellom:
Vi senker prisene fra tidligere års julemaler, slik at du nå får kjøpt en av disse julemalene til kun kr 600! Av dette går kr 200 til Kreftforeningen! Bestill din julemal i år ved å sende oss en e-post der du skriver nummeret på malen du ønsker, og legger ved din logo. Vi fletter dermed inn din logo og legger malen tilgjengelig på din MailMojo-konto i løpet av kort tid.

Hvorfor Kreftforeningen?

For å ta en liten avstikker kan vi forklare valget av Kreftforeningen. Vi gutta i Eliksir (selskapet bak MailMojo) deltar i år på Movember. Målet der er å skape oppmerksomhet rundt menns helse, med fokus på prostatakreft. Og hvordan ellers gjøre det enn å gro en bart i løpet av måneden? 😉 Etterhvert som vi får inn penger for malene vi selger donerer vi penger til Kreftforeningen gjennom vårt Movember-lag.
Det er med andre ord også fint mulig å donere direkte dit, dersom du ønsker å bidra ytterligere eller ikke ønsker å sende en julehilsen til dine kunder. Uansett støttes det opp om Kreftforeningen. God førjulstid! 🙂

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

Mailmojo eies og utvikles med 🧡 av Eliksir AS

hjelp@mailmojo.no21 42 30 30