MailMojo-plugin for WordPress

Stian Prestholdt

Denne artikkelen ble publisert for første gang i august 2011, da pluginen var splitter ny. Men den finnes fremdeles – og vi har oppdatert den så den virker på enda enklere og bedre måte enn tidligere.

Vi har fått flere forespørsler om en WordPress-integrasjon for MailMojo. Derfor har vi nå laget en widget som gjør det superenkelt å legge inn et påmeldingsskjema på ditt nettsted, og ta i mot påmeldinger til nyhetsbrev med få klikk.

Du trenger hverken å lage påmeldingsskjema i MailMojo eller røre en eneste linje med kode! I stedet aktiverer du enkelt og greit en widget i administrasjonsgrensesnittet til WordPress. Der gjør du de tilpasningene du måtte ønske, og på få strakser har du et påmeldingsskjema for besøkende på ditt nettsted klart til bruk.

Skjermdump fra et WordPress dashboard

Med MailMojos WordPress-integrasjon kan du:

  • Enkelt bygge et påmeldingsskjema akkurat som du vil ha det – inkludert felter for interesser osv., via merkelapper (tags).
  • Ta i mot påmeldinger direkte til din e-postliste i MailMojo fra påmeldingsskjemaet du har laget.

Du kan finne og installere MailMojo gjennom å søke blant tilgjengelige utvidelser i admin-grensesnittet i WordPress. Alternativt kan du laste ned utvidelsen fra WordPress sin offisielle side, og installere den manuelt.

Ta del i utviklingen

Pluginen videreutvikles etter behov og ønsker. Vi har derfor åpnet opp koden på GitHub, så du er velkommen til å delta i utviklingen selv om du skulle ønske, eller bare følge med på hva som skjer.