Kundereferanser

MailMojo har tusenvis av fornøyde brukere — fra små enkeltpersons­foretak til store internasjonale bedrifter. Her er deres ord om oss.

kundenavn

Miljøverndepartementet - Framtidens Byer

Miljøverndepartementets Framtidens byer hadde behov for en enkel nyhetsbrevmal, som kunne tilpasses vår profil – her har MailMojo vært perfekt. Enkelt og lett i bruk, og skulle det være behov for support har MailMojo vist seg å være svært tilgjengelige. God statistikk for å se hvordan våre nyheter leses og deles er også viktig. MailMojo presenterer denne på en svært god måte.

Mari Aanensen Rjaanes
Kommunikasjonsrådgiver

kundenavn

Samtiden / Aschehoug forlag

Tidsskriftet Samtiden, ved Aschehoug forlag, er svært fornøyde med MailMojo som leverandører av vårt nyhetsbrev. MailMojo har et intuitivt brukergrensesnitt som vi kunne ta i bruk med en gang, og nyttige verktøy vi har dratt god nytte av. MailMojo svarer alltid meget raskt på våre henvendelser og de yter det lille ekstra som gjør oss trygge som kunder. Vi vil trygt anbefale MailMojo, som faktisk klarer å gjøre det avanserte magisk enkelt.

Ragnhild Lunner
Redaksjonssekretær

kundenavn

Morgenbladet

Morgenbladets abonnementsavdeling har regelmessig behov for å sende ut informasjon og kampanjer til store grupper samtidig. MailMojo er og har vært en viktig kanal for dette gjennom flere år. Alltid serviceinnstillt og raske.

Siri Holstad Johannessen
Abonnementssjef

kundenavn

FN-sambandet

Vi så etter en nyhetsbrevtjeneste hvor vi lett kunne vedlikeholde e-postlister - og hvor vi enkelt kunne sende ut nyhetsbrev via ferdiglagde eller skreddersydde layoutmaler. MailMojo er lett å benytte, og det er enkelt for våre abonnenter å melde seg av og på. Statistikken som presenteres gjør at vi får bedre kontroll med hvem som leser våre nyhetsbrev, og hva de leser. Og et stort pluss er alltid god og personlig service.

Terje Karlsen
Webredaktør

Nysgjerrig på å prøve selv?

Opprett gratis konto

eller les mer om MailMojo