Blogg

MailMojo fullt integrert i andre nettløsninger

Frode Danielsen

Frode Danielsen

Har du nettbutikk? Da er denne «nyheten» fremdeles gode nyheter for deg. For selv om bloggposten er noen år gammel, er suksessen evigung.
Det er snart ikke grenser for hva du kan få løst via smarte nettbaserte løsninger. Som for eksempel nettbutikker, CRM, regnskap eller nettopp e-postmarkedsføring via tjenester som MailMojo.
Etterhvert som du flytter mer og mer av din bedrift ut i skyene kan det derimot bli litt tungvindt å hoppe mellom de forskjellige løsningene. Om du allerede har full oversikt over dine kunder i nettbutikk- eller CRM-løsningen din, hadde det ikke vært smart om du kunne kommunisert med de effektivt på e-post direkte inne fra samme løsning?
Bilde av et lys som beveger seg med lang lukkertid

Foto: Federico Beccari

Det kan vi løse!

Det er derfor vi i MailMojo som første og eneste tjeneste for e-postmarkedsføring kan tilby en fullintegrert løsning i andre systemer! Vi lar de som utvikler andre smarte nettløsninger fokusere på det de kan best. Samtidig kan de tilby deg et kraftig verktøy for e-postmarkedsføring innebygd i samme løsning.
Med MailMojo direkte integrert i andre løsninger kan vi selvsagt sørge for automatisk synkronisering av e-postadresser så du slipper manuell eksport/import. Men, viktigst og mest spennende av alt får du samtidig bruke vår nyeste og funksjonsrike editor for å lage profesjonelle og effektive nyhetsbrev, og full tilgang til vår rike og live oppdatert statistikk over respons.
Alt dette altså uten å måtte logge inn på MailMojo separat! Dette er en stor forenkling av din hverdag med å drive en moderne og smart bedrift. Og bruker du nettbutikkløsningen fra 24Nettbutikk kan du benytte deg av dette allerede i dag!

MailMojo direkte i 24Nettbutikk

Send nyhetsbrev direkte til dine kunder i 24Nettbutikk.

Send nyhetsbrev direkte til dine kunder i 24Nettbutikk.

Vi er særdeles glade for å annonsere 24Nettbutikk som vår første store integrasjonspartner. Dessuten er flere nettløsninger også godt på vei med sin integrering av MailMojo. Det er ikke bare nyttig for deg, men også for oss som utvikler og drifter løsningen. Som Robert i 24Nettbutikk selv sier:

Vi hadde i mange år en egen e-postfunksjon i 24Nettbutikk, men fant etterhvert ut at det å drifte dette på en god måte krevde altfor mye ressurser. Vi ønsker å fokusere på å lage en god nettbutikkløsning for våre kunder, ikke drifte e-posttjenester.

Det var dermed et enkelt valg å anbefale MailMojo til våre kunder for e-postmarkedsføringen sin og legge ned vår egen e-postfunksjon. Vi har hatt et godt samarbeid med MailMojo over lang tid. Nå er vi kjempeglade over å kunne tilby løsningen direkte integrert i 24Nettbutikk. Den er rett og slett magisk bra!

— Robert Zwarg, gründer og produktsjef hos 24Nettbutikk

Vi er like glade for samarbeidet, og både håper og tror våre felles kunder med 24Nettbutikk vil synes den er like magisk. ✨

Gratis sjekkliste for e-postmarkedsføring

18 ting du bør sjekke før du sender for å sikre en optimal e‑postkampanje

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30