Send nyhetsbrev. Skap relasjoner som gir resultater.

Mailmojo er et norsk verktøy som gjør det lekende lett å lykkes med nyhetsbrev. Enten du vil gjøre alt selv eller få hjelp fra våre eksperter har vi magien som trengs!

Hvorfor Mailmojo?

Nyhetsbrev er da ikke noe hokus pokus, tenker du kanskje? Alt kommer an på, sier vi. Vi har jobbet med dette i over 15 år og kan feltet i dybden. Vi tilbyr både verktøyet og bistanden for å hjelpe deg å lykkes, uansett kompetansenivå.

 • To hender som holder sammen med lillefingeren

  Fokus på autentiske relasjoner

  Autentiske relasjoner er kjernen i alt vi gjør. Både i vår dialog med deg som vår kunde, og i det vi lager for å hjelpe deg skape relasjoner med dine egne. Dette fordi vi ser at de med fokus på relasjoner, er de som lykkes best.

 • Voksne hender som holder to babyføtter

  Norsk verktøy med data i Norge

  Vi setter personvern i høysetet og verner om det som er ditt. Du eier selvsagt dine data, og de er trygt lagret i våre datahus i Norge. Fordi vi er et smidig norsk selskap er vi enkle å ha med å gjøre. Dropp milelang kø med folk fra hele verden som trenger hjelp: Nå oss raskt på telefon, e-post, chat, eller til og med i et møte.

 • Eldre mann som ser på en iPhone

  Proffe nyhetsbrev uansett kompetansenivå

  Mailmojo er laget for alle, ikke bare profesjonelle markedsførere eller designere. Med et mangfold av flotte maler og et brukervennlig verktøy på norsk, gjør vi det vi kan for at alle skal få et profesjonelt resultat. Og fra du trykker «send» tar Mailmojo seg av alt det tekniske for at nyhetsbrevet ditt treffer innboksen.

 • Ung dame som ser på en laptop

  Vi følger deg på veien med kunnskap og råd

  Fra vår spede start i 2006 har vi i Mailmojo opparbeidet oss mye erfaring og kunnskap om nyhetsbrev og e-postmarkedsføring. Vi vet hvordan det er å starte fra bunnen av og føle seg litt i villrede. Derfor ønsker vi å gjøre veien kortere for deg, ved å dele vår kunnskap gjennom webinarer og rådgivning.

Nysgjerrig på vår historie og folka bak?

Fantastiske funksjoner

Ikon av en adressebok

Kontakter

Kontaktene dine og relasjonene du bygger med dem burde du sette over alt annet. Vi har funksjoner som gjør det lett å snakke med mange, samtidig som hver enkelt av de føler seg unik.
Ikon av en mal

Maler

Med over 30 moderne nyhetsbrevmaler inkludert er det lekende lett å lage nyhetsbrev som ser proffe ut. Det gjør at du kan fokusere på budskapet, fremfor å knote med detaljene.
Ikon av piler som går oppover

Leveringskvalitet

Er et nyhetsbrev ingen mottar egentlig et nyhetsbrev? Vi har ledende infrastruktur for utsendelse av e-poster, som sikrer levering til dine mottakeres innboks så langt det lar seg gjøre.
Ikon av skjemafelter

Skjemaer

Et av de enkle verktøyene for å utvide publikumet ditt er skjemaer. Vi har noe for enhver smak, enten du foretrekker fancy popup-skjemaer eller mer tradisjonelle påmeldingsskjemaer.
Ikon av landingsside

Landingssider

Hvis skjemaer er saft, er landingssider energidrikk! Du kan enkelt lage flotte landingssider og kundemagneter for å tiltrekke deg nye kontakter som er interessert i akkurat det du tilbyr.
Ikon av linjer i fart

Automatisering

Ved å automatisere utsendelser sparer du både tid, og treffer mottakerne dine med rett budskap til rett tid. Sørg for eksempel for at nye mottakere får en hyggelig velkomst!
Ikon med lister

Rapporter

Få full oversikt og samtidig dyp innsikt i responsen fra dine nyhetsbrev. Hvor mange leser, og hvilke lenker er populære? Vi gir deg enkelt svaret!
Ikon av forbindelser mellom systemer

Integrasjoner

Ved å koble Mailmojo til dine andre systemer sparer du tid og holder data oppdatert og vedlikeholdt. Vi jobber tett med store norske aktører som forenkler din hverdag.

Mailmojo stoles på av både store og små

Dagbladet logo
Oslo kommune logo
Den norske kirke logo
kk logo
Statens pensjonskasse logo
Språkrådet logo

Vi er kjempefornøyde med Mailmojo og har oppnådd veldig gode resultater på kort tid. Programmet er enkelt og morsomt å bruke, og de er kjempe flinke med oppfølging og kundeservice.

Sebastian Blomstrøm

Sebastian Blomstrøm

Gutta på Haugen

Veldig enkelt å sette opp nyhetsbrev med Mailmojo. Smart tidsstyring og god kundestøtte. I tillegg var både inspirasjons-PDFen og tips for å bygge ut e-postlisten en påminnelse om at vi må jobbe mer målrettet hos oss enn vi har gjort siste tiden.

Kathrine Remers Hanssen

Kathrine Remers Hanssen

Seksjonsjef, Statistisk Sentralbyrå

Vi er svært fornøgde med oppstartspakken frå Mailmojo. Vi fekk skreddarsydd ein eigen mal, og vi fekk hjelp til å kome i gang med å sende ut nyheitsbrev. På nettsida vår har vi hatt ein pop-up som gjer at mange har meldt seg på nyhendebrevet. Fram til no har over 1600 personar meldt seg på totalt, og tala held fram med å stige. For oss er det viktig å ha ein norsk leverandør som tilbyr god og rask kundeservice, difor valde vi Mailmojo.

Ingvild Myklebust Hovden

Ingvild Myklebust Hovden

Kommunikasjonsrådgjevar, Nynorsksenteret

Mailmojo gjør det enkelt å sende nyhetsbrev. Særlig vil jeg fremheve støtten fra Mailmojo-gjengen som bidrar med god, rask og hyggelig oppfølging og service. Funksjonaliteten med påminnelse er genial! Ved første forsøk sørget en slik påminnelse for nesten 24% flere åpninger og 7% flere klikk.

Hege Strand Mikkelsen

Hege Strand Mikkelsen

Kommunikasjonsrådgiver, Melanor

Mailmojo er mitt viktigste verktøy for å invitere til kurs og holde oversikt over kursdeltakere. Nyhetsbrev på e-post fyller opp nye kurs på rekordtid!

Svein Lindin

Svein Lindin

Sommelier, vinforedrag.no

Det er lett og oversiktlig inne på nettsiden. Jeg liker veldig godt at det er koblet opp mot produktene på nettbutikken vår, da det gjør det veldig mye enklere å lage et nyhetsbrev. Mailmojo er veldig brukervennlig og enkelt å sette seg inn i.

Tiril Irmeli Järvinen

Tiril Irmeli Järvinen

Nøstenett

Nysgjerrig på å prøve selv?

Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30