Statistikk over lesere og respons

Frode Danielsen

Dette er en gammel artikkel og dessverre er ikke tipsene aktuelle lenger. 

Våre kunders kontaktlister øker i størrelse og det er flere av våre kunder nå som har steget over 10 000 mottakere på sine utsendelser! I takt med dette får vi også henvendelser fra våre kunder om muligheter for å se hvor mange som leser det de sender ut, og hvor mange som klikker på lenker i e-postene.

Statistikk er et fint hjelpemiddel både for å måle egen suksess, og for å forbedre seg overfor sine lesere. Dette er derfor noe vi absolutt har i tankene å tilby våre kunder direkte i MailMojo etterhvert. Inntil videre ønsker vi derimot å tipse om andre alternativ.

tastatur og trådløs mus

Foto: Grovemade

ClickAudit.com er en gratis liten tjeneste hvor man kan legge inn lenker og nettadresser som man får sporbare alternativer til. Dette betyr at du enkelt kan lage deg lenker og bildeadresser som du kan bruke i utsendelsene dine i MailMojo som du senere kan se statistikk over treff på. En «Les mer»-lenke til http://dinside.no/nyhet.html blir plutselig til http://clickaudit.com/goto/?x. Når en leser klikker på lenken, vil ClickAudit.com registrere treffet og sende leseren til riktig nettside på dine sider. I etterkant går du inn på ClickAudit.com og dine brukerside, hvor du ser nøyaktig hvor mange som har lastet ned bilder i utsendelsen din eller klikket på lenkene dine.

Et praktisk lite verktøy som kan hjelpe dere med å forbedre tilbudene deres overfor lesere!