Send en julehilsen og støtt Leger Uten Grenser

Benedikte Kluge

Denne kampanjen gjaldt julen 2018, og er således ikke aktuell lenger. Men julemaler har vi fremdeles, og hvert år støtter vi et nytt veldedig formål.

Jammen kommer ikke julen i år igjen, og vi har gleden av å tilby ferdiglagde e-postkort med julemotiv. Med disse julekortene sprer du dessuten ekstra mye glede, ettersom vi tradisjonen tro gir deler av inntektene til et veldedig formål.

Leger uten grenser sin logo

I 2018 har vi valgt å støtte Leger Uten Grenser. Leger Uten Grenser en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og lindrer nød. Deres filosofi er å hjelpe dem som trenger det mest – uansett hvem, uansett hvor, uansett hvorfor.

Organisasjonen har valgt at størsteparten av midlene de får skal være fra private givere, for å sikre uavhengighet fra politiske interesser. På denne måten kan de jobbe der ikke andre jobber, og de kan raskt rykke ut dersom det oppstår en krise.

Alle våre julemaler koster 700,- og Leger Uten Grenser får 200,- fra hver julemal som selges.

E-julekortene er en enkel og trivelig måte å sende en personlig hilsen til dine kontakter. Vi har hele 30 maler å velge mellom i år. Her er et lite utvalg:

Eksempel på julemaler

Du finner hele oversikten under fanen Maler og valget Sesong: Jul i din MailMojo-konto.

Alle vi i MailMojo ønsker alle dere en stemningsfull og herlig innspurt til jul.