MailMojo-blogg

Om e-post markedsføring generelt og MailMojo spesielt.

Som første og eneste tjeneste for e-postmarkedsføring kan MailMojo nå tilby en fullintegrert løsning i andre systemer! Vi lar de som utvikler andre smarte nettløsninger fokusere på det de kan best, samtidig som de kan tilby deg et kraftig verktøy for e-postmarkedsføring innebygd i samme løsning.

Ved å segmentere listen din kan du lettere snakke direkte med dine mottakere ut i fra deres interesser eller hvor de er i «kundereisen». Nå kan du enkelt følge opp nettopp de som har åpnet eller klikket på linker i nyhetsbrevene dine!

Vi har i det siste jobbet med flere forbedringer for å gjøre din hverdag i MailMojo enklere. Denne gangen er det nye elementer til maler som er lansert, for å avlaste manuelt arbeid og automatisere gode praksiser.

Neste gang dere logger inn på MailMojo vil dere nok merke forandringer, som forhåpentligvis fryder! Vi har tatt oss litt tid borte fra solen og gjennomført en skikkelig sommershine av MailMojo. Med bedre utnyttelse av plassen på dagens skjermer og et mer moderne uttrykk håper vi det faller i smak. En liten teaser på endringene ser dere […]

Vi har nå lansert en oppdatering til MailMojo som inkluderer en lenge etterspurt funskjon: Eksport! Du kan nå eksportere kontakter både fra opplistingen innenfor en e-postliste, samt fra de forskjellige statistikkseksjonene. Fra opplistingen innenfor en e-postliste vil også eksport ta hensyn til aktiv filtrering, og du velger selv eksakt hvilke kontakter du ønsker få eksportert. […]