Blogg

Stor lansering: MailMojo 2.1 med forbedret deling av nyhetsbrev

Anders Elieson Steinlein

Anders Elieson Steinlein

Du har fremdeles delefunksjon i MailMojo. Men artikkelen er ikke ny, så det har ikke så mye for seg å dele den. På denne siden kan du lese mer om vår funksjonalitet for å lage nyhetsbrev.
Tidligere i år har vi jobbet mye med «usynlige» forbedringer av MailMojo, så nå er vi veldig glade for endelig å lansere en betydelig oppdatering av mer synlig karakter! MailMojo 2.1 ble lansert i helgen, og tar et kraftig tak i all funksjonalitet knyttet til deling av nyhetsbrev.

Bruk av Like og Tweet-knapper

Fremfor å bruke «gammeldags» deling på Facebook og Twitter som vi gjorde tidligere, bruker vi nå de moderne alternativene for Like- og Tweet-knapp. Det samme gjelder den mindre brukte funksjonaliteten for LinkedIn. Ved å klikke på delingsknapper i et nyhetsbrev kommer du nå til gjenkjennelige delingsknapper som brukt ellers på nettet.

Nye standardknapper for deling fra nyhetsbrev

Interaktive knapper som Like og Tweet kan dessverre ikke brukes direkte i e-post. Derfor har vi i stedet byttet ut våre gamle standard delingsknapper med noen som ser bedre ut og likner på de interaktive. Disse finnes i tillegg til norsk på engelsk, svensk og dansk – akkurat som f.eks. våre offentlige avmeldingssider og bekreftelser finnes i disse språkene.

Statistikk over deling

Statistikken for utsendelser er også utvidet nok en gang. Nå spores all deling via våre delingsfunksjoner, slik at du kan se hvor mange som har spredt ditt nyhetsbrev videre. Her er vi derimot ikke helt i mål – du kan nå se antallet delinger, mens vi i fremtiden også vil vise konkrete delinger på Facebook, Twitter, videresending, osv. Følg med videre utover høsten!

Endelig: Videresend nyhetsbrev til en venn

Sist men ikke minst er en lenge etterspurt funksjonalitet endelig på plass! Du kan nå enkelt legge til rette for videresending av nyhetsbrev til en venn via e-post, på tilsvarende måte som de andre delingsfunksjonene. Du bruker altså samme <mm:share> element i dine maler, men med «email» som destinasjon for delingen. Det vil si slik: <mm:share on=»email»/>. Våre standardmaler er også oppdatert til å inkludere knapp for videresending som standard, og vi kan selvsagt hjelpe med integrering ved behov.
Lurer du på noe rundt de nye mulighetene, eller har noen innspill? Kommenter gjerne på innlegget eller ta kontakt direkte. Vi er her for å hjelpe!

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30