Blogg

Oppdatering: Flere statistikktabeller og litt hjelp ved redigering av nyhetsbrev

Frode Danielsen

Frode Danielsen

En gang i tiden var dette en helt fersk oppdatering, men tiden har gått litt fra den. Les mer om statistikkverktøyet vårt her.
Vi følger opp vår oppdatering av statistikk og maler med enda litt mer godsaker. Vi innså noe etter at vi lanserte detaljert oversikt over hvem som har åpnet og klikket på lenker i dine nyhetsbrev. Hvorfor ikke gi den samme oversikten for annen statistikk?
I denne oppdateringen har vi derfor også fått på plass tabeller med mottakeroversikt for delinger, avmeldinger, spamrapporter, de vi ikke har registrert åpninger fra og de vi ikke kunne levere til. I tillegg ser du en oversikt over absolutt alle mottakere med en oppsummering av registrert aktivitet for hver enkelt.
Vi har også fått inn en liten forbedring ved forberedelse av nye utsendelser. Vi håper dere setter pris på denne! En mal inneholder ofte mange redigerbare felter. Det er kjedelig å glemme å endre et før dere sender ut til alle mottakere. «Lorem ipsum dolor sit amet» gir sjeldent mening!
Derfor holder MailMojo nå oversikten over hvilke felter du har redigert. Når du forsøker fullføre innholdsskriving varsler vi deg med tydelige markeringer om det du ikke har endret. Dette gjelder også for utsendelser basert på tidligere sendte nyhetsbrev.

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30