Blogg

Nytt i MailMojo, 2007

Anders Elieson Steinlein

Anders Elieson Steinlein

Nå er det leeenge siden dette var rykende ferske nyheter. Se mer på dette som et historisk (digitalt) dokument. For oppdatert informasjon, se vår generelle info om vår funksjonalitet for å vedlikeholde e-postlister, de gratis nyhetsbrev-malene vi har, hvordan du lager og sender nyhetsbrev, kan automatisere utsendelser og ikke minst måle responsen i ettertid.
Etter et par måneders iherdig innsats lanserte vi forrige uke våre nye nettsider, samt vår fjerde store MailMojo-oppdatering siden tjenesten ble lansert i fjor våres. Vi har lagt stor vekt på et behagelig design med oversiktlig og nyttig informasjon, noe vi til syvende og sist håper vil føre til at flere ønsker å se nærmere på tjenesten.
I tillegg har vi – som du ser av det du nå leser – lansert vår egen blogg. Målet er at bloggen skal inneholde stoff som vil være av nytte for dere som bruker epost og nyhetsbrev som markedsføringskanal. Vi er derfor avhengig av tilbakemeldinger for å forme innholdet den retningen dere ønsker, så vi setter som vanlig pris på å høre fra dere. Det er fritt frem for å komme med kommentarer på våre innlegg.

Første oppdateringer i 2007

Formålet med denne MailMojo-oppdateringen var i første rekke å gjøre det enklere for nye brukere å ta i bruk systemet, i tillegg til å fikse noen ting etterspurt av brukere. Noen av høydepunktene inkluderer:
  • Redesignet forside med mer relevant informasjon og snarveier. Gir rask oversikt over antall kontakter og grupper du har, og de siste epostene du har behandlet. I tillegg er det koblet opp nyttig ekstrainformasjon som tips og de siste innleggene fra bloggen.
  • Forenklet importering av kontakter. Nå stilles det ikke krav til rekkefølgen eller navnet på feltene som skal importeres fra filen, så du selv kan velge feltene som skal importeres. I tillegg er feilkorrigeringen bedre, og sist men ikke minst støttes nå Excel-filer.
  • Forbedret eksportering av kontakter. Nå er det også mulig å eksportere en spesifikk gruppe.
  • Filtrering av kontakter som ikke ligger i en gruppe. På samme måte som man kan velge å vise kontakter i en spesifikk gruppe i kontaktlisten, kan man nå også vise kontakter uten gruppe.
  • Epost som lagres som utkast blir ikke automatisk «lukket». Du kan dermed fortsette å skrive på eposten etter den er lagret.
  • Ny gratismal som passer fint for å lage generelle nyhetsbrev.

En hjelpende hånd ved stilisering av e-poster

Visste du at du kan utheve ord, legge inn bilder, lage punktlister og legge inn lenker i e-postene dine? Om du bruker en HTML-mal er dette fullt mulig, og har vært det ganske lenge. Men det er kanskje først nå at det har blitt intuitivt og enkelt for alle å bruke!
Straks du velger en HTML-mal for din e-post vil du nå bli presentert med følgende verktøylinje over innholdsfeltet:
Ønsker du å utheve en viktig del av budskapet ditt? Marker teksten og trykk på knappen for fet eller kursiv tekst! Ønsker du å legge inn en lenke? Marker teksten, trykk på lenke-knappen og fyll inn nettadressen. Vi håper dette vil gjøre det mye enklere å få presentert innholdet på ønsket måte.
Tom skjerm og hånd med digital penn

Foto: Kelly Sikkema

Enklere og raskere import

Vi har jobbet ganske hardt tidligere med å gjøre det så enkelt som mulig å hente inn store mengder e-postadresser fra andre programmer eller filer man har liggende. Men nå er det, tro det eller ei, enda enklere!
Har du en liste over personer hvor en eller flere av kolonnene inneholder firmaet personen jobber i eller byen han/hun bor? Slik metainformasjon som flere personer kan ha felles er ypperlig for å gruppere de og skreddersy utsendelser til. Og nå er det så enkelt som å velge at disse kolonnene skal bli til grupper i MailMojo ved import og MailMojo tar seg av opprettelse av nye grupper om nødvendig!
Av andre forbedringer kan det nevnes at vi nå støtter Excel-filer med kontakter spredd over flere faner. Bare sørg for at alle faner har navn og e-post i de samme kolonnene.

Andre oppdateringer

Vi kan også nevne ting som…
  • Tidspunktet kontakter blir lagt til lagres og vises i kontaktlisten – nyttig for å følge med på nye kontakter via påmeldingsskjemaer.
  • Gruppering av kontakter i programmer som bruker vCard-filer blir automatisk med ved import i MailMojo.
  • Listen over maler sorteres (endelig) på navn.

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30