MailMojo v1.6

Frode Danielsen

Det begynner å bli en stund siden denne artikkelen var rykende fersk, og vi har hatt mange oppdateringer siden den gang. 

Rett før helgen, helt på tampen av september, rullet vi ut enda en oppdatering av MailMojo. Denne gangen har vi fokusert mye på å forbedre eksisterende funksjonalitet og ytelse, men vi har selvfølgelig fått inn litt nye ting vi håper blir nyttig for dere også.

En hjelpende hånd ved stilisering av e-poster

Visste du at du kan utheve ord, legge inn bilder, lage punktlister og legge inn lenker i e-postene dine? Om du bruker en HTML-mal er dette fullt mulig, og har vært det ganske lenge. Men det er kanskje først nå at det har blitt intuitivt og enkelt for alle å bruke!

Straks du velger en HTML-mal for din e-post vil du nå bli presentert med følgende verktøylinje over innholdsfeltet:
Formateringsverktøy

Ønsker du å utheve en viktig del av budskapet ditt? Marker teksten og trykk på knappen for fet eller kursiv tekst! Ønsker du å legge inn en lenke? Marker teksten, trykk på lenke-knappen og fyll inn nettadressen. Vi håper dette vil gjøre det mye enklere å få presentert innholdet på ønsket måte.

Tom skjerm og hånd med digital penn

Foto: Kelly Sikkema

Enklere og raskere import

Vi har jobbet ganske hardt tidligere med å gjøre det så enkelt som mulig å hente inn store mengder e-postadresser fra andre programmer eller filer man har liggende. Men nå er det, tro det eller ei, enda enklere!

Har du en liste over personer hvor en eller flere av kolonnene inneholder firmaet personen jobber i eller byen han/hun bor? Slik metainformasjon som flere personer kan ha felles er ypperlig for å gruppere de og skreddersy utsendelser til. Og nå er det så enkelt som å velge at disse kolonnene skal bli til grupper i MailMojo ved import og MailMojo tar seg av opprettelse av nye grupper om nødvendig!

Av andre forbedringer kan det nevnes at vi nå støtter Excel-filer med kontakter spredd over flere faner. Bare sørg for at alle faner har navn og e-post i de samme kolonnene.

Ikke mer?

Joda! Vi kan også nevne ting som…

  • Tidspunktet kontakter blir lagt til lagres og vises i kontaktlisten – nyttig for å følge med på nye kontakter via påmeldingsskjemaer.
  • Gruppering av kontakter i programmer som bruker vCard-filer blir automatisk med ved import i MailMojo.
  • Listen over maler sorteres (endelig) på navn.

Har du noen forslag til eller tanker om forbedringer? Bare kom med de – vi blir utrolig glade for tilbakemeldinger fra oppmerksomme kunder. Det er ikke alt vi klarer tenke oss frem til selv 🙂