Blogg

MailMojo 2.4: Utvidet statistikk og mer fleksible maler

Anders Steinlein

Anders Steinlein

Nå er det ganske lenge siden vi skrev denne artikkelen. Men sjekk ut både statistikk og maler gjennom å opprette en gratis prøvekonto.
Forrige vinter lanserte vi vår nye statistikkvisning, hvor vi samtidig lovet at enda mer statistikk var i vente. Derfor er det nå hyggelig å kunne presentere to store nyheter til statistikken: Oversikt over hvor i landet (eller verden) ditt nyhetsbrev ble lest av flest, og tabeller som viser nøyaktig hvilke mottakere som bl.a. åpnet eller klikket på lenker.
Dette vil ikke bare gjelde på nye nyhetsbrev – både stedsstatistikken og tabellene over spesifikke mottakere er tilgjengelig for nyhetsbrev du allerede har sendt (ca ett år tilbake i tid). Vi vet at mange av dere har ønsket å kunne se hvem som åpner hvert nyhetsbrev, og er veldig glade for å endelig kunne gjøre det tilgjengelig for alle!

Nye nyhetsbrevmaler med større fleksibilitet

Vi har endelig utvidet utvalget med gratis designmaler. Disse er nå installert på alle kontoer, så du kan umiddelbart ta de i bruk. De gir mer variasjon enn standardmalene vi hadde tidligere slik at de vil dekke flere behov uten at du selv må gjøre større endringer i malene.
Blant de nye malene er det noen som egner seg for nettbutikker, andre for nyheter eller artikler, kurs eller arrangementer, kampanjer, informasjonsbrev, med mer. Vi håper du vil finne noen som passer for ditt behov.
Samtidig har vi også tilrettelagt for mer fleksibilitet i alle standardmalene. Nå er det lekende lett å endre på oppsettet ved hver enkelt utsendelse. Mange av elementene i malene kan nå enkelt fjernes.
Slik kan du for eksempel droppe hovedsaken i toppen av et nyhetsbrev dersom du heller vil at alle nyhetssakene skal få like stor oppmerksomhet. Eller kanskje du ikke ønsker å vise priser per produkt i nettbutikkmalen din? Da kan prisen enkelt fjernes med et klikk.
Hva synes du om den utvidede statistikken og de nye malene? Gi oss gjerne tilbakemeldinger om det er noe du savner eller lurer på!

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

Mailmojo eies og utvikles med 🧡 av Eliksir AS

hjelp@mailmojo.no21 42 30 30