Blogg

MailMojo 2.2: Klikkstatistikk og ny, sexy statistikkvisning

Anders Elieson Steinlein

Anders Elieson Steinlein

En gang i tiden var statistikkvisningen helt «box fresh» ny. Den er ikke det lenger, men vår statistikkfunksjon er gull verdt for deg som sender nyhetsbrev.
Endelig, etter lengre tids brygging i vårt laboratorium, er en kraftig oppgradering av statistikk for dine nyhetsbrev på plass!
Ikke nok med at du nå får den lenge etterlengtede statistikken over klikk på lenker, men vi tryllet like så greit frem en total oppussing av statistikkvisningen samtidig. Informasjonen presenteres nå på en mer strukturert måte, så du raskt får overblikk over de viktigste tallene. I tillegg har vi innført en tidsgraf der du kan se åpninger, klikk, delinger og avmeldinger over tid. På den måten kan du enkelt få innsikt i når på døgnet nyhetsbrev gir best respons.

Det er mer i vente…

Vi håper den nye statistikksiden faller i smak og gjør at du enklere kan følge med på effekten av dine nyhetsbrev! Vi har derimot mer i vente: En ytterligere utvidelse av statistikken er allerede på vei… 🙂

Ikke kunde enda?

Vi feirer lanseringen med 20% rabatt på årlig abonnement! Gå til oppgraderingssiden, velg det kontoplanet du ønsker og årlig faktura, så får du rabatten direkte. Vi ønsker deg velkommen til MailMojo-familien!

Kom i gang helt gratis

Fyll inn din e-postadresse, så er du i gang med Mailmojo om få strakser.
Mailmojo

© Mailmojo AS, 2006–2024. Org.nr. 932 054 787 MVA.

hei@mailmojo.no21 42 30 30