Lansering: Statistikk & annen snacks

Anders Steinlein

Dette ble ikke skrevet i går, faktisk er det mange år siden dette var siste nytt. Men den knallgode funksjonaliteten har vi fremdeles.

Vi er meget glade over å kunne presentere en oppgradert utgave av MailMojo – vår største noen sinne når det gjelder ny funksjonalitet og forbedringer! Som alltid har systemet blitt oppgradert for alle våre brukere, så du ikke trenger å foreta deg noe for å få de nye godbitene. Over 50 utvidelser og forbedringer er med i denne oppdateringen, blant annet:

Ny motor for utsending av e-postene

Selv om dette ikke er direkte synlig for deg som bruker er «motoren» som i bakgrunnen sender ut hver og en e-post MailMojo sin viktigste komponent (e-postutsending er jo tross alt konseptet!). Denne er skrevet om så den både er mer effektiv (som vil bety raskere levering av dine utsendelser) og pålitelig. Uforutsette hendelser som f.eks. strømbrudd vil ikke hindre din utsending (den vil automatisk fortsette fra det punktet den ble avbrutt), og du kan selv følge med på fremdriften.

hånd med skiltet YEAH over masse ballonger

Foto: Rawpixel

Statistikk fra utsendelser

Flere har etterspurt statistikk fra utsendelser, og deres ønsker har ikke gått upåaktet hen! For en gitt utsendelse kan du nå se hvor mange e-poster som ble vellykket levert, hvor mange som kom i retur (ugyldige mottakere), og hvor mange som meldte seg av etter utsendelsen. Vi er derimot ikke helt i mål, men denne versjonen markerer starten på mer som vil komme. Vår database er tilrettelagt for fremtidige utvidelser av statistikken – spesifikt vil vi i neste omgang introdusere statistikk over visninger.

Oversikt over avmeldinger og ugyldige mottakere

I sammenheng med at vi nå samler statistikk så er det dessuten mulig å få en oversikt over hvem som har meldt seg av og hvilke e-postadresser som er ugyldige. Disse kan i tillegg eksporteres, for de av dere med eksterne databaser dere ønsker å oppdatere.

Vi håper det faller i smak

Vi håper dere vil like å bruke oppdateringene i MailMojo like mye som vi har likt å utvikle de! Avslutsningsvis ønsker jeg å rette en stor takk til alle våre brukere, for de innspill og kommentarer dere gir. Fortsett og send de til oss, og happy Mojo-ing! 🙂