MailMojo-blogg

Om e-post markedsføring generelt og MailMojo spesielt.

E-postmarkedsføring er lønnsom markedsføring

Benedikte Kluge

Digital markedsføring kan være mange ting. Den gode, gamle e-posten er blant de beste og mest lønnsomme metodene for å bygge relasjoner og få salg. Vi forklarer hvorfor og litt hvordan.

17 viktige ord og begreper innen e-postmarkedsføring

Enten du er nybegynner eller mer erfaren: vi har satt sammen en liste der vi forklarer ord og begreper innen e-postmarkedsføring. Se hva CTA og automatisering betyr og hvorfor det er viktig for e-postmakedsføringen din.

Blogg + nyhetsbrev = mer kraft

Nyhetsbrev er ikke bare er til for dem som har noe å selge. Har du en blogg, bør du bruke e-postmarkedsføring for å drive trafikk inn til den. Blogg og nyhetsbrev i kombinasjon treffer leserne der de er og når de har lyst til å lese.

Effektiv bruk av landingssider

Få besøket ditt til å konsentrere seg om de riktige tingene og inspirer til handling gjennom en høyfokusert og effektiv landingsside. Ved å bare servere ett budskap – et klart og konsist et – gjør du det enkelt å for besøkende å skjønne hva de skal gjøre.

Finn dine fordeler med en enkel konkurrentanalyse

Hvem er det du og organisasjonen din egentlig konkurrerer med? For å finne dine unike fordeler og hvor du bør legge kruttet, kan det lønne seg med en konkurrentanalyse. Her er en enkel oversikt enten du selger varer eller tjenester.

Hvorfor tidsbegrensede tilbud er så effektivt

Har du tenkt på hvorfor tidsbegrensede tilbud er så effektivt? Frister og knapphet gir inntykk av eksklusivitet og oppfordrer til rask handling. Dermed er det en virkningsfull taktikk i e-postmarkedsføring.