Selv om det har vært alt for stille på denne bloggen dette året – helt frem til den siste tidens innlegg om utvidet statistikk og mobiltilpassede maler – har det vært langt fra stille i vårt laboriatorium (noen kaller også dette for «kontor», men det blir litt feil for oss magikere). Nå som sommeren er på hell (har den egentlig noen gang vært her, dog?) tenkte jeg det derfor var på sin plass å oppsummere halvåret som har vært.

Overgang til nye servere

Etter flere år med vekst og bare moderate endringer i kapasitet på våre servere var tiden nå kommet for en kraftig oppgradering. MailMojo kjører nå på betraktelig raskere maskinvare, samtidig som vi benyttet muligheten til å bytte til en serverpark i Oslo. Resultatet er som du sikkert har opplevd bedre responstid, raskere utsendelser og generelt en mer smidig tjeneste. Tid spart er tid tjent!

Forbedret infrastruktur for utsendelser

Delvis relatert til det forrige punktet, endog bare delvis, er at vi også har forbedret hele vår infrastruktur for utsendelser av nyhetsbrev. Det gjenspeiler seg delvis i mye raskere utsendelser som nevnt ovenfor, men mer konkret i denne sammenhengen er forbedring i leveringsrate på dine nyhetsbrev. Bedre tolking av returnerte e-poster (mer korrekt rensing av dine lister) og den nye oversikten over spamrapporter er også et resultat av dette.

Vi ønsker en ny magiker velkommen!

Den nyeste nyheten av dem alle er at vi nå i sommer har utvidet magikerstaben. Interaksjons- og designmagiker Peder likner kanskje ikke så mye på magikeren øverst i dette innlegget, men han ønskes like fullt velkommen! Du kommer nok til å se hans arbeid i, og rundt, MailMojo i nærmeste fremtid.