Med siste innlegg i bloggen så gammelt som i fjor sommer ser vi resultatet av noe som i og for seg er bra: Det har vært en hektisk tid. Som et lite selskap er vi nødt til å gjøre harde prioriteringer, og betalte oppdrag skyves fort fremst i køen. (Nyskjerrige kan se noen av våre seneste prosjekter på vår nettside.)

MailMojo 2.0 utsnittMen bloggen og MailMojo er på ingen måte glemt. Versjon 2.0 av MailMojo har lenge vært under planlegging og mindre utvikling, men i våres har vi hyret inn ekstra arbeidskraft for å få fart på sakene. MailMojo er dermed nå under særdeles aktiv utvikling, i tillegg til at vi har satt opp en plan for hyppigere oppfølging av bloggen. Blant annet vil vi etterhvert som utviklingen skrider frem presentere nyhetene i den nye versjonen her på bloggen. Som et lite hint i første omgang kan jeg si at versjon 2.0 vil ha et komplett nytt design, som utsnittet ovenfor er hentet fra.

Du kan forøvrig også følge MailMojo på Twitter. Der vil vi komme med hyppigere oppdateringer om smått og stort, og vi håper selvfølgelig å høre fra deg!